Fastighetstekniker

Våra fastighetsbestånd i Stockholm City och Solna fortsätter att växa. För att fortsätta hålla en hög servicenivå mot våra kunder utökar vi nu vår avdelning för teknisk drift med fler servicemedvetna Fastighetstekniker.

Vill du utvecklas inom kommersiell fastighetsdrift, leverera ett kundmöte som imponerar och bidra till attraktiva arbetsplatser och hållbara fastigheter? Då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!

Din roll

Som Fastighetstekniker på Fabege arbetar du såväl självgående som i team med andra tekniker. Ert gemensamma mål är att leverera en effektiv fastighetsdrift och en hög service till våra kunder. Laget framför jaget är en grundläggande värdering i vårt sätt att arbeta och – det spelar ingen roll vem som sparkar bollen i mål, det viktigaste är att vi sätter den i krysset.

Det fastighetsbestånd du arbetar med är av kommersiell karaktär och du har dagligen kontakt med många olika interna och externa kontaktytor. Du tar emot och hanterar felanmälan och dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bl.a. av rondering, felavhjälpande underhåll, uppsikt över styr- och övervakningssystem samt att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av el, värme, vatten och kyla. Vidare ansvarar du för anlitande och samordnande av entreprenörer och medverkar i underhållsplanering, prognos och budgetarbete tillsammans med Driftchef och Driftledare.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har antingen arbetat några år i en liknande roll med erfarenhet av kommersiell fastighetsdrift och datorbaserade styr- och övervakningssystem, eller så har du nyss avslutat din fastighetstekniska utbildning och kan inte vänta på att utvecklas och visa framfötterna. Det viktiga för oss är att du har rätt inställning, vill utvecklas inom fastighetsdrift och leverera en service i världsklass till våra kunder. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är ansvarstagande, prestigelös, professionell och kundorienterad. Du är en lagspelare som värdesätter ett bra samarbete och en god kommunikation med dina kollegor, kunder och samarbetspartners. Vidare har du lätt för att se helheten och planera ditt arbete.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur.

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten och står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Vill du vara med och utveckla attraktiva och hållbara arbetsplatser tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast den 5 april 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgänglig just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn profil.

Du kan skicka in din ansökan genom att endast besvara fyra enkla frågor. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Joakim Hänel, 0704 - 75 96 54 eller på joakim.hanel@weselect.se.

Ansök tjänsten >>

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2017-04-05