Populära sökningar

Biträdande Fastighetschef

Vi på Fabege utvecklar stadsdelar och fastigheter som skapar förutsättningar för våra kunders framgång. Vår ambition är att vara ett fastighetsbolag i absolut framkant och erbjuda det som våra kunder efterfrågar. Fabege äger cirka var tionde kvadratmeter kontorsyta i Stockholm och är därmed en av Stockholmsområdets största kommersiella fastighetsägare. Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Sådana relationer skapas framför allt i hyresgästernas vardagliga kontakter med Fabeges representanter.

Vi söker nu en Biträdande Fastighetschef till vårt Marknadsområde Solna Business Park som vill växa både inom rollen och vårt bolag. Den här möjligheten dyker inte upp alltför ofta, så ta chansen och bli en del av ett fastighetsbolag i framkant och vårt duktiga gäng.

Är du en naturlig relationsskapare, har förmågan att se till både detalj som helhet, och trivs med många kontaktytor? Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss.

Din roll

Som Biträdande Fastighetschef på Fabege är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

·  Tillsammans med Marknadsområdeschefen ta ansvar för hyresgäster och fastigheter inom tilldelat fastighetsbestånd

·  Skapa och utveckla långsiktiga relationer med våra hyresgäster

·   Löpande initiera och hålla i planerade och spontana hyresgästmöten inklusive samordna och följa upp våra hyresgästers frågor och önskemål

·   Driva förhandlingar och teckna hyresavtal med hyresgäster tillsammans med Marknadsområdeschef

·   Budget och prognosarbete samt optimering av driftnetto för tilldelade fastigheter

·   Ekonomisk uppföljning för tilldelade fastigheter

·   Medverka vid uthyrnings- och marknadsföringsarbete

·   Medverka vid lokalanpassningsprojekt för nya och befintliga hyresgäster

·   Vara delaktig i utveckling av tilldelade fastigheter. Både genom eget arbete och i samarbete med Fabeges övriga avdelningar, såsom uthyrning, projekt, teknik, ekonomi och kommunikation.

·   Biträda övriga Fastighetschefer inom marknadsområdet då behov uppstår

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och erfarenhet av en liknande roll med inriktning på kommersiella fastigheter. Du har goda kunskaper i fastighetsekonomi och hyresjuridik samt en god förståelse för fastighetsvärdering/analys och vet vikten av att skapa goda relationer. Du är en van förhandlare som kan hantera olika typer av hyresgäster och växlar lätt mellan olika typer av förhandlingar.

Som person är du positiv med ett starkt driv och affärssinne. Du är en naturlig relationsskapare och trivs i en roll med många kontaktytor och pågående kunddialoger, där din lyhörda, kommunikativa och lösningsorienterade inställning kommer till sin fulla rätt. Vidare ser vi att du är strukturerad och ordningsam med förmågan att se till både detalj som helhet. 

Varför Fabege?

Vi är mån om våra medarbetare och vår kultur kan kännetecknas med ett stort hjärta. Du får arbeta i en organisation med många härliga kollegor och fastigheter i bra lägen.

För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetarna värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi är med på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®.  

Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK - vår värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 31 januari 2023. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta Marknadsområdeschef Susanna Elvsén 08-555 148 48 eller HR Partner Hanna Westergren 08-555 148 11.

Välkommen med din ansökan!


Med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Cap-segmentet. För mer information, vänligen besök oss på www.fabege.se

Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se.

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2023-01-30

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort