Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Content Manager

Vi på Fabege utvecklar stadsdelar och fastigheter som skapar förutsättningar för våra kunders framgång. Vår ambition är att vara ett fastighetsbolag i absolut framkant och erbjuda det som våra kunder efterfrågar. 

Vi söker nu en Content Manager till en spännande och bred roll inom marknadsföring och kommunikation. Vi är ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig sammanhållning. Nu letar vi efter nästa stjärna som vill ansvara för affärsdrivande och engagerande innehåll som stärker vår verksamhet och varumärke. Är du den vi söker?

Din roll

Som Content Manager ansvarar du för att skapa och driva den redaktionella nyhetskalendern för Fabege i olika kanaler. Genom ditt arbete bidrar du till värdeskapande och ökad kännedom hos våra olika målgrupper om vad som händer hos oss på Fabege och inom våra stadsdelar i Stockholm. Du arbetar nära hela organisationen som består av affärsutveckling, stads- och fastighetsutveckling, projekt, förvaltning och teknisk drift. Kommunikation och god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt - vi gillar att jobba i team, det hoppas vi att du också gör! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara för den redaktionella kalendern och hur kommunikationen ska uppfattas av relevanta målgrupper.
 • Strategiskt och operativt ansvarig för våra sociala medier.
 • Löpande analys och optimering av SEO.
 • Skapa (text, grafik och bild), publicera och dela innehåll på webbplatser och i sociala medier.
 • Inhämta information från olika delar av företaget och säkerställa en värdeskapande nyhetsmix
 • Kravställa, producera och köpa innehåll för flera olika kanaler och kampanjer samt aktivt hitta synergier mellan olika kanaler och målgrupper.
 • Ansvara för utvärdering och uppföljning av alla typer av contentaktiviteter.

Utöver ovanstående arbetsuppgifter förväntas du även genomföra generellt marknads- och kommunikationsarbete så som skapa presentationer, hantera bildmaterial, förse journalister med material, korrekturläsning samt information till intranät. 

Du välkomnas till vår marknad- och kommunikationsavdelning och rapporterar till vår Marknadschef. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande och några års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med innehållsproduktion i olika typer av sociala medier och digitala kanaler. Vidare ser vi gärna att du har:

 • goda kunskaper inom SEO och Google Analytics. 
 • starkt redaktionellt perspektiv och tidigare erfarenhet av att leda innehållsarbete och identifiera en redaktionell agenda. 
 • mycket god skribent och van att anpassa språket efter olika kanaler och målgrupper. 
 • erfarenhet av fotografering och film samt ljud- och filmredigering är meriterande.

Personlighet är något vi lägger stor vikt vid i denna rekrytering. Vi söker dig som är nyfiken med ett starkt driv och framåtanda. Som person är du kreativ, initiativtagande och samarbetsorienterad och du stimuleras av kommunikativa utmaningar. Du får saker att hända och levererar med hög kvalitet och är intresserad av resultatet. Du finner glädje i att hjälpa kollegor och att gruppen gemensamt uppnår uppsatta mål.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. 2022 hamnade vi på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®. 

Fabeges personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK. SPEAK är den värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Din ansökan

Visst låter det spännande? Ansök redan idag, dock senast den 21 augusti 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Joakim Hänel på 0704 – 75 96 54 eller Louise Isgren, Marknadschef på 0730 – 27 98 26. 

Välkommen med din ansökan!


Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se.

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-08-20

Ansök här

Har du en fråga?

Joakim Hänel
0704759654
joakim.hanel@fabege.se
Kontaktkort