Fastighetstekniker - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Fastighetstekniker

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor och är en av de större fastighetsägarna i Stockholm.

Vi söker nu Fastighetstekniker till våra marknadsområden Arenastaden och Solna Business Park. Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

  • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
  • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
  • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
  • Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
  • Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
  • Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
  • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser 


Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav. 

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor och samarbetspartners.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!. 

Din ansökan

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedInprofil.

Välkommen med din ansökan!

Med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. För mer information, vänligen besök oss på www.fabege.se.

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort