Populära sökningar

Fastighetstekniker

Fabeges framgång och personlighet kännetecknas av verklig kundnärhet och entreprenörskap. Vi ställer oss på kundens sida – och tillsammans med våra kunder gör vi allt vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för deras verksamhet. Inga drömmar är för små eller för stora för oss.

Vi väljer medarbetare som vi tror kommer passa in i vår företagskultur. Medarbetare som är snabba och omtänksamma, som är lagspelare och ser kundens värde, som är flexibla och vill vara med och göra verklighet av visioner. 

Vi söker nu en Fastighetstekniker till Arenastaden, en till Solna Business Park och en Arbetsledande Fastighetstekniker till Flemingsberg.

Har du goda fastighetstekniska kunskaper, en stor portion servicekänsla och trivs i dialogen med kunder och entreprenörer? Då tror vi att du kommer att trivas väldigt bra hos oss! 


Din roll

I rollen som Fastighetstekniker kommer du arbeta mot många olika interna och externa kontaktytor. Det fastighetsbestånd du kommer att arbeta med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

  • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheten med dess installationer
  • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer samt återrapportera såväl i avsett rapportsystem och till kund
  • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
  • Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
  • Anlitande och samordning av entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget
  • Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
  • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i denna roll har du goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder, kollegor och samarbetspartners.


Varför Fabege?

Vi är mån om våra medarbetare och vår kultur kan kännetecknas med ett stort hjärta. Du får arbeta i en organisation med många härliga kollegor och spännande fastigheter.

För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetarna värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi är med på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®. 

Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK - vår värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.


Din ansökan

Visst låter det spännande? Ansök redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Hanna Westergren på 072-247 66 36. 

Välkommen med din ansökan!


Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se.

Placeringsort: Stockholm

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort