Fastighetsvärd - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Fastighetsvärd

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor och är en av de större fastighetsägarna i Stockholm. 

Vi söker nu en Fastighetsvärd till Hammarby Sjöstad. Brinner du för hyresgästservice och att jobba med fastigheter? Bra! Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss på Fabege och i rollen som Fastighetsvärd.

Arbetsuppgifter

I rollen som Fastighetsvärd är man Fabeges representant på plats i Fastigheten och man ansvarar för den vardagliga kundkontakten. Vi arbetar som ett lag och du har dagligen en nära dialog med Fastighetschefer, Driftledare och Fastighetstekniker.

 I tjänsten ingår bland annat:

· Agera som Fabeges representant, vara behjälplig vid lättare felavhjälpande åtgärder och se till fastigheternas bästa 

· Upprätta och vidmakthålla löpande hyresgästkontakter och vid behov förmedla frågor vidare, t ex störningar, hyresavtalsfrågor och tilläggstjänster 

· Mottagning och hantering av felanmälan inom utsatt arbetstid, återrapportera i avsett system 

· Rondering av gemensamma utrymmen och driftutrymmen, samt vakanta lokaler, uppdatera trapphusinfo 

· Utföra avflyttningsbesiktningar 

· Utföra enklare felavhjälpande underhåll i fastigheterna. I samråd med driftledare och fastighetstekniker förmedla kvalificerat felavhjälpande underhåll till extern entreprenör 

· Utgöra resurs och kontaktperson vid planerat underhåll och ombyggnation 

· Nyckel- och korthantering 

· I samråd med driftledare och fastighetstekniker utföra uppföljning och kontroll av arbete utfört av anlitade entreprenörer.  

· Attest av fakturor i avsett fakturahanteringssystem  

· Medverka i framtagande av informationsmaterial och vid behov medverka i hyresgästmöten 

· Utföra erforderligt administrativt arbete samt återrapportering 

 Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som Fastighetsvärd ser vi gärna att du har erfarenhet av en liknande roll, är ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Vidare är du strukturerad, duktig på att prioritera och har en förmåga att se till både detalj som helhet.

Varför Fabege?

För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!

Din ansökan

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 1 februari, 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Westergren 08-555 148 11 på HR.

Välkommen med din ansökan!

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service - tillsammans med strategiska partners. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden.

Vi finns på ett begränsat antal delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet. Läs mer på fabege.se

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-01-31

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort