Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Uthyrare

Fabeges framgång och personlighet kännetecknas av verklig kundnärhet och entreprenörskap. Vi ställer oss på kundens sida – och tillsammans med våra kunder gör vi allt vi kan för att skapa bästa möjliga förutsättningar för deras verksamhet. Inga drömmar är för små eller för stora för oss.

Vi söker nu en Uthyrare till vår uthyrningsavdelning. Vi är ett team med högt i tak, mycket skratt och härlig sammanhållning. Nu letar vi efter nästa stjärna som befinner dig tidigt i karriären och som vill växa både inom rollen och i vårt bolag.

Vi väljer medarbetare som vi tror kommer passa in i vår företagskultur. Medarbetare som är snabba och omtänksamma, som är lagspelare och ser kundens värde, som är flexibla och vill vara med och göra verklighet av visioner. 


Din roll

Som Uthyrare arbetar du med att utforma och marknadsföra våra fastigheter och befintliga vakanser. Du identifierar, utvärderar och bearbetar marknaden med aktuella vakanser, där du skapar dig en förståelse för kundernas affär och hittar eller skapar den bästa lösningen för deras verksamhet. Du är lyhörd för vad såväl kund och marknaden efterfrågar och håller dig uppdaterad om vad som händer i branschen, genom att identifiera och följa upp affärsmöjligheter via ett aktivt nätverkande. Dina kontaktytor och kunddialoger är många, där du utöver potentiella kunder även har ett tätt samarbete med interna funktioner som projekt, marknad och förvaltning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

·        Arbeta löpande med våra befintliga vakanser i vårt förvaltningsbestånd

·        Tillsammans med kollegor inom uthyrningen driva kundbearbetning för våra löpande förvaltningvakanser

·        Hålla i visningar av lokaler

·        Genomföra hyresförhandlingar och skriva hyresavtal

·        Initiera och delta i hyresgästanpassningar

·        Ansvara för budget och resultat av vakanser inom ett specifikt område

·        Tillsammans med marknadsavdelning ta fram marknadsplan för marknadsföring av aktuella vakanser


Du välkomnas till vår affärsutvecklingsavdelning och rapporterar till Uthyrningschef Förvaltning.


Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning och något års erfarenhet från en liknande roll inom fastighetsbranschen. Du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, behovsanalys och förhandling. Kunskaper inom avtalsjuridik och avtalsrätt är meriterande. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att lyckas i rollen som Uthyrare ser vi att du har en hög affärsmässighet och alltid sätter kunden och affären i fokus. Du är en driven, målmedveten och utåtriktad person med mycket energi och som vill framåt i karriären och utvecklas. Du är en naturlig relationsskapare och trivs i en roll med många kontaktytor och pågående kunddialoger, där din lyhörda och lösningsorienterade inställning kommer till sin fulla rätt. Varför Fabege?

Vi är mån om våra medarbetare och vår kultur kan kännetecknas med ett stort hjärta. Du får arbeta i en organisation med många härliga kollegor och fastigheter i bra lägen.

 För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetarna värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi är med på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®. 

 Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. Fabege lever SPEAK - vår värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.


Din ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, dock senast den 13 oktober 2022. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta HR Partner Hanna Westergren 08-555 148 11.

Välkommen med din ansökan!


Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se.

Placeringsort: Stockholm
Sista ansökningsdag: 2022-10-12

Ansök här

Har du en fråga?

Hanna Westergren
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort