Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Gustav III:s Boulevard 134, 1 548 kvm

Ta plats i Arenastadens nya landmärke, en alldeles nybyggd fastighet med ljusa, öppna våningsplan med mycket fönster i alla väderstreck.

Om lokalen

Ett kontor med ljusa ytor med härlig utsikt såväl ut mot omgivningen som in mot den fina ljusgården. Fastigheten erbjuder även en restaurang, simhall och yogastudio i de gemensamma ytorna.

Planlösning

Fastigheten är mycket flexibel och precis färdigställd. Ni som hyresgäst har stor möjlighet att påverka utformning och planlösning utefter vad som passar era behov.

Service

Närheten till Friends Arena innebär närheten till sport, musik och underhållning av högsta klass. Precis bredvid har du den bästa shoppingupplevelsen du kan hitta i norra Europa, Mall of Scandinavia. Det extremt stora antalet butiker och restauranger lockar varje månad en bra bit över 1 miljon besökare.

Kommunikationer

4 min till Odenplan
7 min till Centralen
MTR trafikerar Solna-Göteborg
30 min till Arlanda
10 min till Bromma flygplats
15 min med cykel till Odenplan
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Omgivning

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen.

Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden.

Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med Telia, SEB, ICA, Siemens, Svea Ekonomi, Adidas och TietoEvry för att bara nämna några.

  • 1548 kvm
  • Gustav III:s Boulevard 134, Arenastaden

Kontakta oss så berättar vi mer

Krister Lööw
Uthyrare
070-832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort

Läs mer om området

Arenastaden

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
070-832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler

Facebook Twitter LinkedIn E-post