Populära sökningar

Döbelnsgatan 24, 361 kvm

Om lokalen

Ljus och modern lokal där du har möjlighet att påverka lokalens utformning! En historisk fastighet med skön industrikänsla. Välkomna på visning!

Välkomna till Döbelnsgatan 24 och denna fina och ljusa lokal i populära kvarteret Apotekaren.
Lokalen görs iordning tillsammans med er så här har ni möjlighet att vara med och skapa ert egna drömkontor.

Planlösning

Lokalen genomgår idag en omfattande renovering och du har möjlighet att påverka utformningen! Högt i tak, stora fönster och genomgående moderna lösningar hittar du i detta fantastiska kontor. Passar företaget som letar efter något utöver det vanliga.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, här ligger många charmiga restauranger och hotell. Träna kan du göra på Friskis & Svettis på Kungstensgatan 39 eller på SATS på Tulegatan 45 eller Odengatan 65, det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. För shopping i större butiker och varuhus kan man ta en kort promenad till Hötorget.

Kommunikationer

Till T-centralen tar det cirka 4 minuter med tunnelbana från Rådmansgatan, 200 meter bort. För att nå Hötorget krävs bara en promenerad på mindre än 10 minuter. E4 nås enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina stadskvarter och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Trivsam innergård med med vacker växtlighet och trevliga sittmiljöer för lunch och fika. Infart sker från Kungstensgatan 23 .

  • 361 kvm
  • Döbelnsgatan 24, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
073-678 79 32

Kontaktkort

Liknande lokaler