Populära sökningar

Döbelnsgatan 24, 576 kvm

Om lokalen

Kontorslokal med skön industrikaraktär med stora fönster, högt i tak och lasthiss in i lokalen. Helrenoverad fastighet, mitt i levande stadskvarter.

Den lediga kontorslokalen ligger i Vasastans allra härligaste stadskvarter, på våning 3 i en helrenoverad industrifastighet, i hörnet Döbelnsgatan/Kungstensgatan. Lokalen har en skön industrikaraktär med högt i tak, stora fönster och lasthiss rakt in i lokalen.

Entrén kan väljas från Döbelnsgatan 24 alternativt Kungstensgatan 21. Här har du möjlighet att vara granne med välkända företag som Mentimeter och Modular Finance.

Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Planlösning

Idag är lokalen anpassad för 47 arbetsplatser, 3 konferensrum, två samtalsrum och ett pentry men vi kan självklart anpassa lokalen efter era behov. Planlösning, materialval och stämning, allt rättar vi efter din vision.

Service

Närservicen kunde inte vara närmare. Fastigheten ligger bara ett stenkast ifrån Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen vet: Att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, andra företag, gym och caféer.
Handlar och fixar vardagsärenden gör du på ett överflöd av apotek, systembolag, postkontor, banker, matbutiker, frisörer, vårdcentraler och kemtvättar. Den nyöppnade asien inspirerade restaurangen Farang finns i fastigheten och i området i övrigt finns ytterligare cirka 70 restauranger.

Längtar du efter en latte föreslår vi exempelvis Café Sosta Espresso Bar. Och suktar du efter en dagkonferens och en god lunch föreslår vi Hotel Birger Jarl med en nybyggd konferensavdelning.

När du behöver bränna kalorierna från alla goda luncher gör du det SATS på Birger Jarlsgatan 57 D. Det finns också ett flertal andra friskvårdscenter i området. Om du hellre föredrar frisk luft, varför inte ta en shoppingpromenad mellan Hötorget, Stureplan, NK, Åhlens city och Gallerian.

Kommunikationer

Rådmansgatan 40 är inte bara hemtrevligt, det ligger cirka fyra minuter med tunnelbana från T-centralen. Tunnelbanestationen Rådmansgatan väntar 200 meter bort.

För att nå Hötorget krävs bara en promenad på mindre än 10 minuter och E4:an når du enkelt med bil via Sveavägen och Norrtull. Nere på Sveavägen kan du också ta buss 59, 516, 526, 561 och 565.

Kommunikationsmöjligheterna kan knappast bli bättre, både för dig själv och dina kunder.

Omgivning

Fastigheten återfinns i genuina och levande stadskvarter med ett stort utbud av det mesta, och ligger i kvarteret Kungstensgatan, Döbelnsgatan och Rådmansgatan. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med andra kontor utan i ett levande kvarter med caféer, blomaffärer, mammor och pappor med barnvagnar.

Mat från hela världen ett stenkast från dig. Behöver du handla på lunchen behöver du inte promenera långt, Hemköp ligger runt kvarteret och allt från systembolaget till apotek hittar du inom 5 minuterspromenad.

Grönområden i närheten är många, vad sägs om Observatorielunden, Tegnérlunden och Johannes Kyrka, som alla ger en känsla av att kunna komma undan och andas.

  • 576 kvm
  • Döbelnsgatan 24, Vasastan
Kontakta oss så berättar vi mer
Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
073-678 79 32
Andreas.Tangen@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
073-678 79 32

Kontaktkort

Liknande lokaler