Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Elektronvägen 1, 460 kvm

Kontor med lager. Egen entré från markplan.

Om lokalen

På Elektronvägen 1 har vi ett fint kontor med möjlighet till litet lager samt egen entré i bottenplan. Lokalen har 7-11 rum beroende på storlek. Kan även kombineras med en liten verkstad/lager för snabb och enkel in & utlastning.

Service

Flemingsberg ligger i startgroparna till att omvandlas till en attraktiv stadsdel med ett gott utbud av service. Redan idag finns ICA Maxi, Medfit - som är både gym och Stockholms största rehabcenter, Flemingsbergs Padel, Burger King, Huddinge sjukhus, Södertörns Högskola, Aparthotel Forenom (longstay). Och i närliggande Flemingsberg centrum hittar du bland annat apotek, blomsteraffär, mataffärer och frisörer.

Kommunikationer

Pendeltågen trafikerar Flemingsbergs station mot såväl Stockholm och vidare mot Arlanda samt söderut mot Södertälje och vidare till Gnesta.
Ett flertal busslinjer trafikerar även Huddingevägen och närliggande Flemingsbergs Centrum.
Även ett stort antal fjärrtåg gör sina stopp i Flemingsberg.

Omgivning

Fastigheten ligger i den del som heter Flemingsbergsdalen där bland annat Operan & Dramaten kommer att ha sin verksamhet om några år. Flemingsberg är ett område under utveckling och förknippas idag mest med Huddinge sjukhus, forskning, Södertörns Högskola och KTH. Men här finns också ett av Stockholms större naturreservat med stora naturområden, ett rikt djurliv och fina vandringsleder.
Det är smidigt att ta sig till Flemingsberg tack vare det spårbundna läget där du med pendeln når Stockholm city på bara 19 minuter. Närheten till Huddingevägen gör det också smidigt för den bilburna att nå området.

  • 460 kvm
  • Elektronvägen 1, Flemingsberg

Kontakta oss så berättar vi mer

Mattias Lindgren Sundqvist
Fastighetschef
08-556 747 13
Mattias.Sundqvist@fabege.se
Kontaktkort

Läs mer om området

Flemingsberg

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Mattias Lindgren Sundqvist
Fastighetschef
08-556 747 13

Kontaktkort

Liknande lokaler

Facebook Twitter LinkedIn E-post