Engelbrektsgatan 7, 354 kvm - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Engelbrektsgatan 7, 354 kvm

Ett stenkast från Stureplan och granne med Humlegården finns denna fina lokal med moderna ytskikt blandat med sekelskiftescharm!

Om lokalen

I den pampiga fastigheten på Engelbrektsgatan 7 möts man av en representativ entré med vackra stuckaturer.

Lokalens fina detaljer skapar en härlig känsla i kombination med moderna ytskikt och en planlösning som möter de flesta behov.


- Utsikt mot Humlegården

- Vackra stuckaturer

- Moderna ytskikt med genomgående hög standard
- Två pentryn och matsal

- Gott om rum i olika storlekar

- Loungeytor

- Gott om förråd

- Tre WC och dusch


Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Fastigheten har även en mysig innergård, garage och cykelparkering. Det centrala och representativa läget skapar trivsamma förutsättningar för era medarbetare och kunder.

Planlösning

I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalerna är ljusa tack vare den generösa takhöjden och genomgående ljusinsläpp och fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.

Kommunikationer

Kring kvarteret finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

  • 354 kvm
  • Engelbrektsgatan 7, Östermalm

Kontakta oss så berättar vi mer

John Svanström
Uthyrare
08 556 747 19
John.Svanstrom@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

John Svanström
Uthyrare
08 556 747 19

Kontaktkort

Liknande lokaler

Facebook Twitter LinkedIn E-post