Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Englundavägen 9, 576 kvm

Om lokalen

Lokal som är kombinerat kontor och lager med anslutning till lastkaj.

Lokalen är ca 576 kvm stor och är belägen i markplan. Den har en generös takhöjd om ca 3,6 meter och är till största del en lagerlokal, men det finns även ytor som lämpar sig bra för kontor. Fönster längs ena änden ger ljusinsläpp och entrén till lokalen sker genom trapphuset.
Denna lokal går att kombinera med ytterligare ca 300 kvm lager och ett kontor om ca 490 kvm som ligger vägg i vägg, om så önskas.
Fastigheten ska på längre sikt byggas om, varför vi kan erbjuda en konkurrenskraftig hyra.
Lokalen är till största del en öppen yta lämplig för lager/produktion. I anslutning till lastkajen finns en kontorsdel med fönster. Kontorsdelen består av två kontorsrum, en öppen planlösning för ca 6-8 personer samt ett pentry. I övrigt finns det ytterligare ett separat pentry samt WC i lokalen.

Service

Utanför Fabeges kontor på Englundavägen 7 kan du och ditt företag även låna poolcyklar. Fabege bjuder även på cykelservice ett par gånger per år för att du ska kunna hålla din cykel i trim. I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Omgivning

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla och Veidekke för att nämna några.

  • 576 kvm
  • Englundavägen 9, Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
Johanna Gustafsson
Uthyrare

info@komfast.se
Läs mer om området

Solna Business Park

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Johanna Gustafsson
Uthyrare

info@komfast.se

Liknande lokaler