Populära sökningar

Franzéngatan 6, 1 665 kvm

Om lokalen

Inflyttningsklara kontorslokaler om 1665 kvm i fint utförande. Fantastiskt läge i nyrenoverat hus på Västra Kungsholmen!

På Franzéngatan 6 på Västra Kungsholmen finns nu möjlighet att flytta in färdigställda kontorslokaler i mycket gott utförande.
De generösa våningsplanen ger effektiva och trivsamma kontorsytor, med en bra variation av umgänge- och mötesytor, allt för att möta samtidens behov.
Läget är fantastiskt, endast två minuters promenad från Stadshagens tunnelbanestation.

Lokalen är förberedd med möjlighet att dela av ytan i två enheter, om 932 respektive 721 kvm.

Inflyttning möjlig från 1 December 2022.

Service

Precis i närheten ligger även Hornsbergs strand. En härlig strandpromenad med strandpark, mängder av restauranger, folkliv och bryggor. I närområdet finns även nöjen som Ballbreaker, Boule och Bar, träning på SATS eller i något av utomhusgymmen, eller kanske en skön löprunda längs vattnet, Kungsholmen runt? Lindhagen köpcenter erbjuder Ica Maxi och andra butiker som förenklar vardagspusslet.

Kommunikationer

Läget är ett av de bästa i innerstaden, med 100 meter till tunnelbanan och vidare med denna 4 min till centralen. Även 100 meter till E4 och E20, och endast 13 min till Bromma Flygplats med taxi. Cyklar du hellre? Det tar 10 min till city och cykelvägarna är riktigt fina. Fastigheten erbjuder även eget cykel- och bilgarage. Eller varför inte pendla med färja från bryggan?

Omgivning

Västra Kungsholmen är ett område som det har hänt mycket med på sistone och kommer hända mycket framöver. När alla fastigheter står klara och bostäderna är färdigutvecklade kommer det att finnas cirka 20.000 boende och 35.000 arbetsplatser. I takt med denna utveckling ökar naturligtvis också utbud av service och trivseln i området.

  • 1665 kvm
  • Franzéngatan 6, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Linus Tillander
Uthyrare
070-422 73 04
Linus.Tillander@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Linus Tillander
Uthyrare
070-422 73 04

Kontaktkort

Liknande lokaler