Kungsgatan 15, 2000 kvm - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Kungsgatan 15
2 000 kvm

Om lokalen

Lokalerna har stora höga fönster mot Kungsgatans lockande vimmel. Här hamnar du mitt i allt.

De lediga kontorslokalerna ligger på våning 1 och 2 och sträcker sig från Kungsgatan 7 till Kungsgatan 15 - tala om att sitta i händelsernas centrum, på en av Stockholms allra bästa adresser. Lokalen har inspirerande högt i tak och stora fönster mot både det lockande folklivet på Kungsgatan och innergården. Det är lätt att bli förtjust i denna lokal.

Planlösning
  • 1200 - 2000 kvm
  • Kungsgatan 15, Stockholms innerstad
Filters

Planlösning

Lokalen är i väldigt fint skick, öppen planlösning.Stora fina fönster som ger att bra ljusinsläpp. Den här ytan kan slås ihop med ett våningsplan under om ca 950 kvm.

Service

Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan ligger ett stenkast från porten. Lunchställen av stor variation finns i närområdet. Gymmet Balance finns nära till hands på Lästmakargatan.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt.

Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i händelsernas centrum, på en av Stockholms bästa adresser. Gångavstånd till Stureplan, Hötorget och T-centralen. Bättre plats är det svårt att hitta. När det gäller våra lokaler på Kungsgatan skulle man vilja använda samtliga floskler - mitt i smeten, i hjärtat av pulsen, så nära stadskärnan du kan komma.

Här sitter du i ett hus som ligger mitt bland allt det som Stureplan har att erbjuda - Sveriges största utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker. Och du behöver inte gilla rosa skjortor och backslick för att jobba här. Det är ganska trevligt att bara betrakta allt och alla.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Östermalmstorg, Hötorget och T-centralen finns inom gångavstånd.

Många busslinjer stannar strax utanför, exempelvis Buss 1 (Stora Essingen-Frihamnen) samt buss 56 (Hornsberg-Hakberget).

Råkar du bo ute i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Kontakt

Johanna Andersson
Uthyrare
08-556 747 28
Johanna.Andersson@fabege.se
Kontaktkort

Liknande lokaler

Englundavägen 7

Kontor • 1 100 kvm

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli

Virkesvägen 2

Kontor • 1 191 kvm

Ett modernt kontorshus med unik industrikänsla! Välkommen till http://trikafabriken9.se/ !

Gårdsvägen 18

Kontor • 1 199 kvm

En ljus och trevlig kontorslokal med med ypperligt skyltläge.

Kolonnvägen 51

Kontor • 1208 - 2 416 kvm

Modernt kontor med snabbt tillträde.

Englundavägen 7

Kontor • 1 803 kvm

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli