Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Kungsgatan 2, 141 kvm

BREEAM in use

Om lokalen

Möjlig Concept Store Kungsgatan/ Stureplan

På Kungsgatan 2 intill Stureplan finns denna butikslokal möjlig för etablering. I gatuplan har lokalen en generös takhöjd och ett stort skyltfönster ut mot Kungsgatan som tillför karaktär och ett fint ljus in i lokalen. Lokalen kan kombineras både som butik och showroom, då den har ett tillhörande nedre plan där nyinredda personalutrymmen finns tillgängliga. Grannarna är nyöppnade Bröd & Salt och italienska delikatesser från Italian Cousins. I fastigheten har nyligen en totalrenovering genomförts för Hotell Kung Carl som även öppnat Bistro la belle Epoque på hörnan Kungsgatan / Birger Jarlsgatan. Tvärsöver gatan finner ni b.la. klädesbutiken A Day’s March. Varmt välkommen om att kontakta vår uthyrare för en visning.

Service

Du har ett obegränsat serviceutbud på Kungsgatan, Regeringsgatan och vid Stureplan: restauranger, shopping, gym och caféer. Stureplan med sin puls och allt sitt utbud ligger direkt utanför dörren. Lunchställen av stor variation finns i närområdet.

Frågan är snarare vad man inte kan göra. Vägg i vägg med Stureplan, vilket förmedlar det du egentligen redan vet: att du är fullständigt omringad av lunchrestauranger, affärer, med mera. Att det kryllar av gym med alla möjliga varianter av pass -allt mellan laseryoga och afrodans- säger sig självt.

Gymmet Balance finns på Lästmakargatan Lyx-, husmans- och vegorestaurangerna är obegränsade. Butikerna varierar mellan Nathalie Schuterman och Lagerhaus. Det man kanske glömmer är att hela Djurgården med sin grönska och havsluft ligger och väntar på den som har joggingskor

Kommunikationer

Både bussar och tunnelbana på väldigt nära avstånd. Knappt 10 minuters promenad till T-centralen. Tunnelbanans röda linje (Ropsten och Mörby Centrum) på 2 minuters promenad till tunnelbanestation Östermalmstorg.
Här finns mycket goda kommunikationer. Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flera busslinjer stannar i närheten bland annat 1, 2, 55 och 56.
Råkar du bo i skärgården väntar båtarna på dig i Nybrokajen alldeles intill.

Omgivning

Denna fastighet ligger mitt i pulsen från Stureplan och alldeles intill Humlegården med gångavstånd till Stockholms bästa adresser - Stureplan, Kungsgatan och Östermalmstorg. Lokalerna ligger inte bara i ett område fullt med kontor utan i ett levande kvarter med en mångfald av restauranger, caféer och en mix av inrednings och klädbutiker. Direkt utanför entrén finns Stureplan med allt sitt utbud av lunchrestauranger och Sturegallerian med sin högklassiga shopping.

  • 141 kvm
  • Kungsgatan 2, Stockholms innerstad
  • BREEAM In Use - Good
Kontakta oss så berättar vi mer
Caroline Strömblad
Uthyrare

caroline.stromblad@mindretail.se

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Caroline Strömblad
Uthyrare

caroline.stromblad@mindretail.se

Liknande lokaler