Park1 - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Första Parkett

#arenastaden

Om området

Vårt nya landmärke Park1 ligger ett stenkast från det pulserande Arenastaden, som är lika optimerad för affärslivet som för nöjen.

Idag är det svårt att föreställa sig hur Arenastaden såg ut tidigare, innan Mall of Scandinavia, Friends Arena, de moderna kontorsbyggnaderna och det urbant pulserande stadslivet. Här hittar du en härlig blandning av bostäder, kontor, hotell och konferens, dessutom är kommunikationerna av högsta klass. Enkelt att ta sig hit helt enkelt!

I gott sällskap

Kombinationen av högsta service, internationell puls, extremt goda kommunikationer och moderna miljöcertifierade kontor lockar fler och fler företag hit. Idag är Arenastaden hem till ett stort antal ledande företag inom flera branscher, bland andra SEB, Telia, Svenska Spel, Siemens och ICA.

Service

I Arenastaden har du ett stort och varierat utbud av service. Här ska det vara lätt att utföra ärenden, träna, äta gott, ha konferenser och bo på hotell. Och det är det också. Närheten till Friends Arena innebär närheten till sport, musik och underhållning av högsta klass. Precis bredvid har du den bästa shoppingupplevelsen du kan hitta i norra Europa, Mall of Scandinavia. Det extremt stora antalet butiker och restauranger lockar varje månad en bra bit över 1 miljon besökare.

#seut

Utsikt över ett pulserande Arenastaden.

Kommunikationer

 • 4 minuter till Odenplan
 • 7 minuter till Centralen
 • 30 minuter till Arlanda
 • 10 minuter till Bromma flygplats

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20, och E18 samt bra cykelvägar.

#blisedd

Arenastadens bästa skyltläge. Varje dag passerar 200 000 människor. Sedd från både bilar, tåg och trottoarer.

Fler fördelar

Park1 erbjuder fler fördelar...

Om byggnaden

Park1 är ritad av Strategisk Arkitektur på uppdrag av Fabege och Solna Stad. Den innovativa designen gör Park1 till en välkänd symbol och ett landmärke som syns långväg. Unikt är att det finns en simhall som bjuder in till träning och rekreation och bidrar samtidigt till den fortsatta utvecklingen av ett attraktivt affärsområde.

Våningsplanen i Park1 är generösa, ljusgårdarna likaså. Ett härligt atrium med utsikt över hela Arenastaden ger er möjlighet att samla hela bolaget. Dessutom finns en mängd terrasser att tillgå och de representativa entréerna är något utöver det vanliga. 

 

Park1 är nominerat till MIPIM Future Project Awards.

I en tidlös tegelbyggnad skapar Pakr1 ett landmärke. Byggnaden flätas samman med all närliggande service och är en naturlig mötesplats.

Ett stort atrium som skapar möjlighet att samla hela bolaget.

Ta en virtuell tur i kontoret

Ta en virtuell tur!

Planlösning

Välj ett våningsplan

Generösa och ljusa våningsplan av varierande storlek och utformning. Välj ett våningsplan för information och planritning:

Entréplan Plan 2 Plan 3  Plan 4  Plan 5  Plan 6 Plan 7 Plan 8 Plan 9 Plan 10

 

Presentation över projektet

Kortfakta

 • Adress: Kolonnvägen 24, Arenastaden
 • Total yta: 27 000 kvm
 • Lokaltyp: Kontor
 • Inflytt 2022
 • BREEAM-certifiering
 • Grön finansiering & Gröna hyresavtal
 • Träningslokaler & Omklädningsrum
 • Bil- & cykelparkering
 • 4 min till Odenplan & 7 min till Centralen
 • 5 km till Centralen

Har du en fråga?

Anna-Lena Carlstedt
Affärsutveckling
08-555 148 55
Anna-Lena.Carlstedt@fabege.se
Kontaktkort
Andreas Malmsäter
Uthyrningschef
08-555 148 62
Andreas.Malmsater@fabege.se
Kontaktkort