Populära sökningar

Regulatorvägen 15, 300 kvm - 800 kvm

Om lokalen

Bra lagerytor samt stora uppställningsytor utomhus på inhägnat område.

Fina lagerytor med generös takhöjd och bra inlastning via stor lastport. Delar av lagerytorna har entresollplan och det finns även kontorsyta samt pentry och wc. Till fastigheten, som är helt inhägnad, hör även stora uppställningsytor utomhus (ca 2 400 kvm) på delvis kuperad mark.

Service

Flemingsberg ligger i startgroparna till att omvandlas till en attraktiv stadsdel med ett gott utbud av service. I närområdet finns TMT där du kan träna thaiboxning eller gå på gymmet. I fastigheten på Elektronvägen 4 planerar vi att öppna en ny restaurang under 2023. På Flemingsbergs station finns ett flertal matställen såsom Burger King, Espresso House och sushi & thairestaurang. I området finns även ICA Maxi, Medfit - som är både gym och Stockholms största rehabcenter, Huddinge sjukhus, Södertörns Högskola, Aparthotel Forenom (longstay). Och i närliggande Flemingsberg centrum hittar du bland annat apotek, blomsteraffär, mataffärer och frisörer.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till Flemingsberg tack vare det spårbundna läget där du med pendeln når Stockholm city på bara 19 minuter eller 9 minuter med fjärrtåg.
Pendeltågen trafikerar Flemingsbergs station mot såväl Stockholm och vidare mot Arlanda samt söderut mot Södertälje och vidare till Gnesta.
Närheten till Huddingevägen gör det också smidigt för den bilburna att nå området.
Ett flertal busslinjer trafikerar även Huddingevägen och närliggande Flemingsbergs Centrum.
Även ett stort antal fjärrtåg gör sina stopp i Flemingsberg.

Omgivning

Fastigheten ligger i den del som heter Flemingsbergsdalen där bland annat Operan & Dramaten och Alfa Laval kommer att ha sina verksamheter om några år. Flemingsberg är ett område under utveckling och förknippas idag mest med Huddinge sjukhus, forskning, Södertörns Högskola och KTH. Men här finns också ett av Stockholms större naturreservat med stora naturområden, ett rikt djurliv och fina vandringsleder.

  • 300 - 800 kvm
  • Regulatorvägen 15, Flemingsberg
Kontakta oss så berättar vi mer
Mattias Lindgren Sundqvist
Fastighetschef
08-556 747 13
Mattias.Sundqvist@fabege.se
Kontaktkort
Läs mer om området

Flemingsberg

Alla bilder

Visa på karta

Kontakt

Mattias Lindgren Sundqvist
Fastighetschef
08-556 747 13

Kontaktkort

Liknande lokaler