Solna Strand - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Solna Strand

Här förvandlar vi ett landmärke.

Det är inte vårt hus, det är ert. Hur vill ni ha det?

Ett helt kvarter precis vid vattnet – ett stenkast från Sundbybergs station. De nuvarande lokalerna utvecklas till nya moderna kontor för framtidens företag.

Ta chansen att påverka ett helt kvarter. Tillsammans formar vi en mötesplats för människor och företag, för stora idéer och nya affärer.

Nära hit, nära hem

En stad i staden

Solna Strand är en stad i staden. I gatuplan hittar du restauranger, kaféer, butiker och service. Ett gym med utsikt över vattnet. Här finns allt för att uträtta ärenden, träna, träffas på affärsluncher eller hänga med kollegor och vänner efter jobbet.

50 000 kvm

Fyllt av innovation, ambition och nytänkande.

Tillsammans vill vi skapa ett landmärke som är urbant och har puls, som känns öppet och levande. Vi lyfter byggnadens massiva karaktär och inneboende retrokänsla med skarpa samtida tillägg som kontrasterar mot regelbundheten och teglet.

                              Alessandro Cardinale, Arkitekt, Studio Stockholm

Stor bild

Utsikten över Bällstaviken är härlig uppe på terrasserna. Precis nedanför ligger vattnet och den lummiga strandpromenaden – perfekt för en avkopplande promenad eller stärkande löprunda på lunchen.

Solna Strand är mer än en effektiv och modern arbetsplats. Området runtomkring är en levande stadsmiljö med puls och självklara mötesplatser. (Visionsbild)

Restauranger, kaféer, butiker. Dubbel takhöjd där vi öppnar upp mot torget, stora nya fönsterpartier mot vattnet och en tydlig koppling ner mot grönskan och strandpromenaden. (Visionsbild)

Pampiga ljusgårdar med gott om plats att samla hela bolaget. (Visionsbild)

Typplan

Solna Strand växer och utvecklas

Nära till restauranger, hotell, gym, den vackra strandpromenaden och med spännande företag som grannar.

Kortfakta

  • Solna Strandväg 22
  • 10 000 - 50 000 kvm kontorsyta
  • Inflytt Q1 2023
  • BREEAM-certifiering
  • Grön finansiering & Gröna hyresavtal
  • Flertalet gym i området
  • Garage i huset
  • 2 min till T-bana; 6 min till pendel, tvärbana och fjärrtåg; & buss utanför huset
  • 7 km till T-Centralen

Har du en fråga?

Marie Meyer
Uthyrare Projekt
08-556 747 23
Marie.Meyer@fabege.se
Kontaktkort