Populära sökningar

Film

En fastighet med sjöutsikt mitt i Solna Strand

Precis vid vattnet i Solna Strand utvecklar vi ett kvarter på cirka 66 000 kvm med flexibla kontorsytor och direkt närhet till strandpromenad, natur och kommunikationer.

Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

Certifiering BREEAM In-Use

Vid förädligen av fastigheten Nöten 4 i Solna Strand kommer vårt ambitiösa hållbarhetsarbete till uttryck på flera sätt. Vi har sedan starten i projektet haft stort fokus på hållbarhet och klimatsmarta lösningar. Fastigheten kommer restaureras med största hänsyn till miljön utifrån miljöcertifieringen BREEAM In-Use vars primära syfte är att minska befintliga byggnaders miljöbelastning. Klimatpåverkan från produktion av byggmaterial är hög. För att minska miljöpåverkan både på kort och lång sikt säkerställer vi redan i tidigt skede att våra projekt väljer rätt material och använder rätt metoder för att skapa förutsättningar för cirkulära materialflöden. Det är viktigt för oss att i allt större utsträckning tillvarata det material som kan återanvändas. Det material som inte kan nyttjas i projektet sparas därför i vår Återbrukshubb för återanvändning i andra projekt.

Jag är stolt över hur vi dagligen bidrar till en hållbar utveckling. Inom det här projektet ligger stort fokus på minskat klimatavtryck genom cirkularitet och återbruk samt en ännu lägre energiprestanda.

Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege

Nära hit, nära hem

Kommunikationsmöjligheterna är många. Tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, fjärrtåg, bussar, båthållplats, cykelvägar och Bromma flygplats ligger alla runt knuten.

Tunnelbana

1 min promenad och 11 min till T-Centralen

Pendel, tvärbana och fjärrtåg

8 min promenad och 5 min till Odenplan

Båthållplats

1 min promenad Pendlingsbåt till Riddarholmen

Cykel

20 min till Stureplan

Kartbild

10 000 personer har idag sin arbetsplats i Solna Strand!

Bild

Fakta

Adress: Solna Strandväg 22

Totalyta: Cirka 66 000 kvm

Inflyttning: 2025

MiljoĢˆcertifiering: BREEAM In-Use

Vill du veta mer?

Annika Eriksson
Uthyrare Projekt
070-205 16 64


Kontaktkort