Solna Strandväg 22, 50000 kvm - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Solna Strandväg 22
50 000 kvm

Om lokalen

Här förvandlar vi ett landmärke och öppnar dörrarna för nya affärer och möten.
50 000 kvadratmeter kontor. En stad i staden.

Solna Strandväg 22 - ett helt kvarter med vackert läge precis vid vattnet bara ett stenkast från Sundbyberg.

Här förvandlar vi ett landmärke och öppnar dörrarna för nya affärer och möten.
50 000 kvadratmeter kontor. En stad i staden.

Det är viktigt att ni får den arbetsplats som ni vill ha det för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för er verksamhet. Aktivitetsbaserat, rumsbaserat eller kanske både och? Det som stödjer ert arbetssätt, er företagskultur och ert önskade arbetssätt kan vi tillsammans utforma här på Solna Strandväg 22. Så hur vill ni ha det?

  • 10000 - 50000 kvm
  • Solna Strandväg 22, Solna Strand
Filter

Service

Närservicen i området är väl utvecklad och växer stadigt. Det stora serviceutbudet och goda kommunikationer skapar förutsättningar för en aktiv och hållbar livsstil.

Omgivning

Solna strand har mycket goda kommunikationer och närhet till såväl service som pendeltåg och tunnelbana. Området är också en del av det promenadstråk som sträcker sig hela vägen från Karlbergs slott till Sundbyberg.

Kommunikationer

Det bästa kommunikationsläget efter T-centralen - här kan man välja mellan tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar, fjärrtåg och pendlingsbåt.

Kontakt

Marie Meyer
Uthyrare Projekt
08-556 747 23
Marie.Meyer@fabege.se
Kontaktkort