Populära sökningar

Sturegatan 19, 414 kvm - 2 293 kvm

Om lokalen

Toppmodernt mitt i centrala Sundbyberg

Toppmodernt kontor mitt i belägen ovanpå tunnelbaneuppgången till centrala Sundbyberg. Lokalen är mycket välplanerad med ett flertal kontorsrum i varierande storlek samt öppna sociala ytor som också fungerar bra som kontorslandskap. I fastigheten finns parkering med laddmöjligheter och cykelförvaring, duschar och omklädningsrum.

Service

Service, service och ännu mera service. Vår fastighet ligger i hjärtat av Sundbyberg, mitt på Sundbybergs torg. I det direkta närområdet finns ett bra utbud av butiker (inte mindre än 120 st), caféer, restauranger och pubar - Sundbyberg är faktiskt Sveriges restaurangtätaste kommun!

Kommunikationer

Stockholms näst bästa trafikläge - entrén till pendeltåg, tunnelbana, fjärrtåg och tvärbana ligger i huset och ca 15 busslinjer finner du ett stenkast bort. Dessutom har du cykelvägar i alla riktningar.

Omgivning

Sundbyberg är något så unikt som en egen stad med en egen identitet, bara 6 km från Sergels torg. Här finns en stadskänsla du inte hittar utanför Stockholms innerstads mest genuina kvarter. Kanske inte så konstigt att Sundbyberg är både Sveriges mest snabbväxande och tätbefolkade kommun.

  • 414 - 2293 kvm
  • Sturegatan 19, Solna/Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
John Svanström
Uthyrare
070-452 96 21
John.Svanstrom@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

John Svanström
Uthyrare
070-452 96 21

Kontaktkort

Liknande lokaler