Populära sökningar

Sveavägen 151, 991 kvm

Om lokalen

Mycket fin lokal i riktigt bra läge i eftertraktade Hagastaden

Välkomna till 4:e våningen på Sveavägen 151! Här finner ni en jättefin och yteffektiv lokal på 4 trappor som har allt man kan önska sig. Ljusa ytor med mycket fönster i tre väderstreck skapar de bästa förutsättningarna för hög trivselfaktor och nöjda medarbetare.

Service

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Stockholms största O'Learys, ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags-after-work.

Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center, där det finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma.

För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Är du sugen på att shoppa eller prova på något nytt, med en kort promenad når du till Odenplan och Sankt Eriksplan. Östermalm och City når du på bara ett par minuter med buss. Massor av olika typer av restauranger och butiker bara väntar på dig.

Kommunikationer

Buss 2, 40, 59, 70, 73, 515, 526, 561, 565 och 595 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestation är Odenplan som ligger bara 9 minuter bort. Det är inte långt att ta sig till T-banestationen Sankt Eriksplan heller.

E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Omgivning

I Hagastaden har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

Du är bara ett kort promenad från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan där du finner både affärer och restauranger och med buss når du city på endast några minuter.
Njut av närheten till Hagaparken som erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor. I området kring Odenplan ligger även Vasaparken med dess caféer, nybyggda lekplats och fotbollsplan/skridskobana.

  • 991 kvm
  • Sveavägen 151, Hagastaden
Kontakta oss så berättar vi mer
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29
Krister.Loow@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29

Kontaktkort

Liknande lokaler