Populära sökningar

Sveavägen 168, 506 kvm - 1 007 kvm

Om lokalen

Här kan ni skapa en fin lokal för era medarbetare. Härlig takhöjd med ett bra ljusinsläpp. Här är ni nära både grönskan och citypulsen.

Välkommen till en unik lokal i modernt skick i två etage som sammanlänkas med en interntrappa.

- Ljus och fräsch lokal
- Två våningar med interntrappa mellan våningsplanen
- Stort professionellt kök
- Härligt ljusinsläpp från stort antal fönster
- Extern konferens, festvåning, restaurang finns i fastigheten
- Nära till Odenplan med tunnelbana och pendeltåg
- Granne med natursköna Bellevueparken, Hagaparken och Brunnsviken
- Brett utbud av restauranger, butiker & närservice
- Perfekt för den bilburna
- Gott om kommunikationer, buss 2 utanför fastigheten

Varmt välkomna på visning!

Planlösning

Välkommen till en unik lokal i två etage i modernt skick i populära Wenner-Gren center! spännande lokal med mycket fina ytskikt, zon-indelad planlösning med generösa arbetsytor, bra mix av mötesrum i varierade storlekar fördelat på två våningar

Service

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. I när kvarteren finns även Döden i Grytan, Sushi Room med flera.

I Wenner-Gren center finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma.

För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer

Buss 2, 50, 59, 73, 515, 526, 565 och 595 går strax utanför fastigheten eller från Odenplan vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet.

Närmaste T-banestationer är Odenplan och med den nya uppgången i korsningen Vanadisvägen/Dalagatan är du endast en 7 minuters promenad bort.

Närheten till E4/E20 gör att du snabbt tar dig både norr och söderut på de stora lederna.

Omgivning

Med ett kontor på Sveavägen precis innanför tull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Du är endast en kort promenad bort från Odenplan med T-bana och pendel samt stort utbud av både butiker och restauranger. Citykärnan når man med endast några minuters bussfärd. Området kring fastigheten erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet, trevliga restauranger och lugna bostadsområden.

Njut av närheten till Hagaparken som förutom lunchmöjligheter i Koppartälten erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.

  • 506 - 1007 kvm
  • Sveavägen 168, Stockholms innerstad
Kontakta oss så berättar vi mer
Joel Grönwall
Uthyrare
08-556 747 41
Joel.Gronwall@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Visa på karta

Filter

Kontakt

Joel Grönwall
Uthyrare
08-556 747 41

Kontaktkort

Liknande lokaler