Populära sökningar

Svetsarvägen 12, 1 309 kvm

Om lokalen

Vill du arbeta på ett kontor högst upp i huset med fri utsikt?

Nu kan vi erbjuda en helt nyrenoverad lokal om 1309 kvm. Lokalen har fönsterpartier från golv till tak och är väldigt ljus och luftig.

Här får ni en toppmodern lokal som ni själva har möjlighet att påverka färg, form och planlösning.

Välkommen till visning!

Planlösning

Vi anpassar planlösningen efter era behov

Service

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på kort gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park som finns i huset, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher. Härifrån kan man även beställa catering.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park på 3 minuters gångavstånd. Pendeltåget tar bara 5 minuter till Odenplan och 7 minuter till T-centralen. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg och bussar till Arlanda och Bromma.

Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Omgivning

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.

  • 1309 kvm
  • Svetsarvägen 12, Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
John Svanström
Uthyrare
08-556 747 19
John.Svanstrom@fabege.se
Kontaktkort
Läs mer om området

Solna Business Park

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

John Svanström
Uthyrare
08-556 747 19

Kontaktkort

Liknande lokaler