Populära sökningar

Svetsarvägen 7, 539 kvm

Om lokalen

Mitt i Solna Business Park!

Effektiv kontorsyta med fint ljusinsläpp både utifrån gatan och från ljusgården som gränsar till kontorsytorna. Svetsarvägen ligger mitt i Solna Business Park med närhet till lunchrestauranger, gym och tvärbanan precis utanför entrén.
Interiörbilderna är visionsbilder för inspiration.

Service

I fastigheten finns ett cykelgarage där du har direkt access till Actic Gym och möjlighet att duscha och hyra eget skåp för dina kläder. I området finns bland annat ICA Maxi, Actic Gym, apotek, kemtvätt och flera restauranger däribland Pontus in the Park i regi av Pontus Frithiof som erbjuder både affärs- och expressluncher.Har ni långväga besökare så kan vi rekommendera både Maudes Hotel och Hotel by Maude med smakfullt designade, moderna och prisvärda rum i olika storlekar. Sundbybergs Centrum finns på 4 minuters gångavstånd med ett brett utbud av service.

Kommunikationer

Här har du Stockholms näst bästa kommunikationsläge efter T-Centralen.

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats utanför entrédörren.

Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Omgivning

Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Adecco, Net Insight, Skolverket, Coop, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några.

  • 539 kvm
  • Svetsarvägen 7, Solna Business Park
Kontakta oss så berättar vi mer
Lennart Öberg
Uthyrare Projekt
+46 70 678 01 89
Lennart.Oberg@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Lennart Öberg
Uthyrare Projekt
+46 70 678 01 89

Kontaktkort

Liknande lokaler