Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Ynglingagatan 6, 647 kvm

Ljus och fin lokal!

Om lokalen

Yteffektiv lokal med ett härligt ljusinsläpp tackvare fönster i två väderstreck.

Planlösning

Effektiv och flexibel lokal som idag har en blandad planlösning.

Service

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. Stockholms största O'Learys öppnade hösten 2011, passar perfekt för trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags after-work. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center med en trevlig restaurang och konferensanläggning. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.

Kommunikationer

Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-banestation är Odenplan. Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Omgivning

I Norrtull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Endast ett par minuters gångväg så är du framme vid naturen och lugnet! Området har en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

  • 647 kvm
  • Ynglingagatan 6, Vasastan

Kontakta oss så berättar vi mer

Sofia Ranji
Uthyrare
08-555 148 73
Sofia.Ranji@fabege.se
Kontaktkort

Alla bilder

Planlösning

Visa på karta

Filter

Kontakt

Sofia Ranji
Uthyrare
08-555 148 73

Kontaktkort

Liknande lokaler

Facebook Twitter LinkedIn E-post