Populära sökningar

Projekt- och Förändringsledare

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag inom digitaliseringsområdet och vi arbetar med allt från smarta fastigheter, energieffektivisering och hållbarhet till nya digitala tjänster som möter våra hyresgästers förväntningar på framtidens kontor. Vi söker nu medarbetare med starkt fokus på affärs- och kundnytta som kan vara ledstjärnor på vår fortsatta digitaliseringsresa.

Vi söker en nyfiken och erfaren förändringsledare för att leda och driva våra digitala projekt till framgång. Som Projekt- och Förändringsledare kommer du att ha en nyckelroll i att forma och förvalta våra digitala tjänsteområden, samtidigt som du säkerställer att våra projektmål uppnås och att våra användares behov tillgodoses.

Dina arbetsuppgifter:

 • Leda och driva utvecklingsprojekt inom digitala tjänster och system
 • Ta fram och förvalta en roadmap tillsammans med verksamheten för olika tjänsteområden.
 • Samordna och samarbeta med olika delar av verksamheten för att säkerställa smidiga processer.
 • Samarbeta med externa leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet.
 • Analysera och optimera våra digitala tjänster för bästa möjliga användarupplevelse.
 • Hålla dig ständigt uppdaterad om den senaste utvecklingen inom dina områden för att ligga i framkant.

Du välkomnas till vår digitaliseringsavdelning och rapporterar till Andreas Hölne, Chef Digital Transformation & IT. Du har din bas på vårt huvudkontor i Arenastaden men kan också välja att arbeta från något av våra fina områdeskontor i City, Solna Business Park, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av att leda och driva projekt inom digitala tjänster.
 • God förståelse för digitala tjänster och användarupplevelse.
 • Stark analytisk och problemlösningsförmåga för att hantera komplexa utmaningar.
 • Utmärkta kommunikationsfärdigheter för effektivt samarbete med både interna och externa aktörer.
 • Driven och engagerad med en stark vilja att utvecklas och leverera resultat.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska för att kunna kommunicera både internt och externt.


Varför Fabege?

För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö.

Fabege lever SPEAK - vår värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet. Vi är stolta över att för tredje året i följd vara med på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®

Din ansökan

Visst låter det spännande? Om du är redo att ta ditt nästa steg i din karriär och vara en del av ett dynamiskt team som driver innovation och datadrivna beslut, ser vi fram emot din ansökan! Ansök redan idag då urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Akality. 


Placeringsort: Stockholm

Ansök här

Har du en fråga?

Joakim Hänel
0704759654
joakim.hanel@fabege.se
Kontaktkort