Populära sökningar

Service Manager Server & Application

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag inom digitaliseringsområdet och vi arbetar med allt från smarta fastigheter, energieffektivisering och hållbarhet till nya digitala tjänster som möter våra hyresgästers förväntningar på framtidens kontor. Vi söker nu medarbetare med starkt fokus på affärs- och kundnytta som kan vara ledstjärnor på vår fortsatta digitaliseringsresa.

Vi söker en driven och erfaren Service Manager Server & Application för att ta ansvar för utvecklingen och driften av våra tekniska plattformar. Här erbjuds du en nyckelroll i att säkerställa att våra tekniska lösningar möter och överträffar våra tjänsteägares förväntningar samtidigt som du leder och driver tekniska projekt till framgång.

Dina arbetsuppgifter:

 • Ansvara för och utveckla bolagets tekniska plattformar för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet.
 • Leda och driva tekniska projekt från koncept till implementering.
 • Säkerställa att våra tekniska plattformar, både interna och externa, uppfyller våra tjänsteägares behov och krav.
 • Samordna och samarbeta med olika delar av verksamheten för att säkerställa en integrerad och smidig drift.
 • Samarbeta med externa leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i våra tekniska lösningar.

Du välkomnas till vår IT-avdelning och rapporterar till vår IT-chef. Du har din bas på vårt huvudkontor i Arenastaden men kan också välja att arbeta från något av våra fina områdeskontor i City, Solna Business Park, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. 

Din profil:

 • Relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet inom området.
 • Erfarenhet av hybridmiljöer med kunskap om både on-premises och molntjänster.
 • Djupgående kunskap och erfarenhet av molntjänster såsom Microsoft Azure.
 • Kunskap inom IT-säkerhet, infrastruktur och integrationer för att säkerställa en säker och stabil teknisk miljö.
 • Utmärkta kommunikationsfärdigheter för effektivt samarbete med både interna och externa aktörer.
 • Meriterande med erfarenhet från fastighetsbolag för att förstå och möta branschspecifika behov och utmaningar

Varför Fabege?

För att våra medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vår personalstrategi omfattar ett starkt fokus på personalvård, trivsel och bra arbetsmiljö. 

Fabege lever SPEAK - vår värdegrund som genomsyrar hela verksamheten. SPEAK står för Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet. Vi är stolta över att för tredje året i följd vara med på listan som en av Sveriges bästa arbetsplatser via Great Place To Work ®

Din ansökan

Visst låter det spännande? Om du är redo att ta ditt nästa steg i din karriär och vara en del av ett dynamiskt team som driver innovation och datadrivna beslut, ser vi fram emot din ansökan! Ansök redan idag då urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Akality. 


Med fokus på främst kommersiella fastigheter, utvecklar Fabege attraktiva platser i Stockholmsområdet. Vi är en närvarande partner som, med människan i centrum, nytänkande, ansvarsfullt och flexibelt, skapar förutsättningar för företag, platser och vår stad att utvecklas. Vårt perspektiv och ägande är långsiktigt. Vi vet att när vi skapar hållbart, skapar vi också värde. Fabegeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Large Capsegmentet. För mer information, vänligen besök oss på fabege.se

Placeringsort: Stockholm

Ansök här

Har du en fråga?

Joakim Hänel
0704759654
joakim.hanel@fabege.se
Kontaktkort