Populära sökningar

Champagneonsdag, söndagsbrunch och nu fler lunchgäster varje dag

Lunchen hos Pontus in the Park är så populär att de börjat växa ur kostymen. Nu stuvar de om och har möjlighet att välkomna ännu fler lunchgäster varje dag.

Mer plats för lunchgäster

Genom att utnyttja kvadratmeterna maximalt ökar antal platser i bricklunchen utan att behöva ta platser från den populära à la carte-lunchen Pocket. Möjligheten att ha konferenser i chambre séparée kommer fortfarande att finnas kvar.

Grillat, champagne och mötesplats kvällstid

På kvällstid fortsätter Pontus in the Park att vara en mötesplats för alla. De kommer bland annat att satsa på att grilla ute i parken så fort vädret tillåter.

- Vår champagneonsdag fortsätter, och vi hoppas att många ska hitta hit och dricka Champagne Henriot för endast 450 kr. På torsdagar satsar vi på After Work och håller öppet hela eftermiddagen. Vi bjuder på tilltugg, skön musik och det utlovas fina priser i baren, berättar krögaren Pontus Frithiof.

Populär brunch på helgerna

På helgerna serveras en populär och prisvärd brunch.

- För 245 kr serveras hamburgare, massor av grönt, fish & chips, fräscha smoothies, våfflor och vår berömda marängsviss med mera, säger Pontus Frithiof.

Har man inte tid att sitta ner kan man snabbt och enkelt köpa med sig mat från delihörnan. Där finns alltid mat från 60 kr men också hembakta kakor, smoothies, powerbars, alla typer av kaffe och självklart fredagskassen som gör dig till hjälte i helgen. Företagen i Solna Business Park kan också beställa fika, bufféer och middagar direkt till kontoret.

Hitta mer info på webben

Hitta all info om Pontus Group på pontusfrithiof.com. För verksamheterna i Solna finns två alternativ att klicka på:

  1. Pocket Solna. Där finns en länk till bokning och självklart info om öppettider och menyer.
  2. Pontus in the Park. För info om dagens lunch, chambre séparée och våra festvåningsmenyer.

Läs även

Landets första urbana vineri har öppnat

The Winery Hotel har slagit upp portarna i Solna. Hotellet sitt eget vin och den populära drycken genomsyrar allt från mat, till inredning och arkitektur.

Läs mer

Lekfullt kontor åt Childhood

Sedan i mars 2016 har Childhood sin arbetsplats i Wenner-Gren Center. Stiftelsen trivs i det öppna kontoret som återspeglar verksamheten visuellt. 

Läs mer