Work Away from Work - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Work Away from Work

Work Away from Work

Work Away from Work

Händer det att du förlorar värdefull arbetstid på att sitta fast i Stockholmstrafiken? Önskar du ibland att kontoret låg närmare ditt möte eller dagis? Vi på Fabege vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW - Work Away from Work.

Möjligheten att WAW:a finns idag i Arenastaden, på Gamla Brogatan i innerstaden och i Hammarby Sjöstad. Om du är nyfiken på att veta mer och redan är hyresgäst hos Fabege, prata med din arbetsgivare. De meddelar sedan oss så att vi kan ge dig digitala nycklar till våra kontor.

Välkommen!

Ett närmare kontor förenklar vardagen!

Enkelt, snyggt och smidigt

En arbetsplats med hög standard

WAW är en arbetsplats på rätt plats med hög standard. De varierar i storlek. Vissa har flera mötesrum, andra bara ett. Det finns alltid en stor variation av arbetsplatser för olika behov och utskriftsmöjligheter. 

Såklart finns det riktigt gott kaffe, te och vatten, men ingen mat. Däremot är våra WAW-kontor alltid placerade i närheten till bra restauranger och caféer, så det finns goda möjligheter att luncha och fika med nya eller gamla bekanta.

Så funkar det

För att kunna nyttja WAW så behöver du registreras i vår databas. Det innebär att du först måste få OK från din arbetsgivare att WAW-konceptet är en möjlighet för dig. Ibland är det Fabeges kontaktperson som sköter detta, ibland är det HR-avdelningen. Börja med att prata med den som är ansvarig för era lokaler, så kan hen säkert lotsa dig rätt. 

Hoppas vi ses!

Avkoppling, inspiration eller viktigt samtal?

Konferensrum ett stenkast från Arlanda Express

En skön arbetsmiljö

WAW City

Hammarby Sjöstad

WAW Arenastaden

Här hittar du oss!

Välj det kontor som passar bäst vid varje givet tillfälle.

Så här laddar du ned appen!

Här hittar du instruktioner för att komma igång med bokningssystemet.

Instruktioner, pdf 

Vill du hellre se en instruktionsfilm? Klicka här