WAW-Work Away from Work - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

 

 

 

 

Välkommen tillbaka på WAW!

Hoppas du haft en riktig skön och avkopplande semester och känner dig redo att starta upp en spännande höst.

Vi har glädjande nog öppnat upp våra WAW-kontor igen och vill därför hälsa dig och dina kollegor välkomna tillbaka till att WAW:a hos oss. Vi har öppet som vanligt, däremot har WAW-kontoret i city lunchstängt mellan kl 12.00-13.00.

För att hålla distans har vi begränsat antalet platser och följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Du bokar som vanligt din plats via appen. Vi ser fram emot en fin höst tillsammans.

Varmt välkommen!

Work Away from Work

Work Away from Work

Work Away from Work

Händer det att du förlorar värdefull arbetstid på att sitta fast i Stockholmstrafiken? Önskar du ibland att kontoret låg närmare ditt möte eller dagis? Vi på Fabege vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW - Work Away from Work.

Möjligheten att WAW:a finns idag i Arenastaden, på Gamla Brogatan granne med Centralen och i Hammarby Sjöstad. 

Välkommen!

Ett närmare kontor förenklar vardagen!

Enkelt, snyggt och smidigt

En arbetsplats med hög standard

Våra WAW:ar är kontor med hög standard och med olika typer av arbetsplatser så som exempelvis klassiska skrivbord, fåtöljer och ståbord för att tillfredsställa olika behov. Vissa har flera mötesrum, andra bara ett.

Såklart finns det riktigt gott kaffe och te. Vi tillåter inte förtäring av mat på våra WAW-kontor med omtanke om alla som jobbar och vistas i lokalen men kontoren är alltid placerade i närheten till bra restauranger och caféer, så det finns goda möjligheter att luncha och fika med nya eller gamla bekanta.

I WAW-kontoren har vi dessutom satsat på riktigt bra och smart belysning från Erco. Här kan du se en film om det.

Avkoppling, inspiration eller viktigt samtal?

En skön arbetsmiljö

Så funkar det

För att kunna nyttja WAW-kontoren behöver du först få okej från din arbetsgivare att WAW-konceptet är en möjlighet för dig. Ibland är det Fabeges kontaktperson som sköter detta, ibland är det HR-avdelningen. Börja med att prata med den som är ansvarig för era lokaler, så kan hen säkert lotsa dig rätt. 

Sen lägger vi in dig i vår databas och du får då tillgång till samtliga WAW-kontor genom en app i mobilen. Via appen bokar du både plats och öppnar speedgaten för att komma in på kontoret.

Tid är dyrbart idag, så vänta inte med att prata med din arbetsgivare. Varmt välkommen att WAW:a. Hoppas vi ses!

WAW City

Hammarby Sjöstad

WAW Arenastaden

Här hittar du oss!

Välj det kontor som passar bäst vid varje givet tillfälle.

Så här laddar du ned appen!

Här hittar du instruktioner för att komma igång med bokningssystemet.

Instruktioner, pdf 

Vill du hellre se en instruktionsfilm? Klicka här

Besöksrestriktioner pga det nya Coronaviruset

Med anledning av att Coronaviruset nu nått Sverige har vi infört restriktioner för vilka personer som får vistas i våra WAW-lokaler.

Läs mer om besöksrestriktionerna