Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Karriär

Sveriges bästa medarbetare

Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar stadsdelar i miljardklassen. Många blir därför förvånade när de inser hur få vi är som jobbar här, bara är strax över 200 medarbetare. Det gör att varje individ är extremt viktig för verksamheten, och att varje ny medarbetare rekryteras med stor omsorg.

Som företag strävar vi efter att skapa rätt förutsättningar för våra kunder och det arbetet börjar med oss som organisation. Sammanhållningen är viktig. Vi är ofta olika, men drivs av samma värderingar och mot samma mål. Här trivs renodlade lagspelare som sätter laget före jaget. Med engagerade, kompetenta och motiverade medarbetare följer lönsamhet. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som var och en - och tillsammans - är nyckeln till vår framgång.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Jag är så glad över att vi fått ett kvitto på vilket fantastiskt företag Fabege är. Vi är ingenting utan våra medarbetare och jag som VD är stolt varje dag över det vi gör och det vi står för.

Stefan Dahlbo, VD

Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla fler hållbara stadsdelar i Stockholm tillsammans med oss?

Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan


95% av medarbetarna tycker att Fabege är en mycket bra arbetsplats


Varje vecka ges du möjlighet att träna tillsammans med dina kollegor


86% Great Place To Work

Möt våra medarbetare

Här kan du lyssna på några av våra fantastiska medarbetare när de berättar om vår företagskultur och hur det är att jobba hos oss. Möt fler medarbetare >

HR-chef Gunilla Cornell

”Det finns ingen prestige i vem som gör vad. Kan jag hjälpa dig så att du hjälper kunden, så gör jag det. Prestigelösheten leder till snabbhet, vilket är två av våra värdeord.”

Stefan Dahlbo, VD 

”Vi tar hand om helheten, det gör vi hela tiden"

Vår värdegrund är vårt DNA

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund

Har du en fråga?

Hanna Westergren
HR Partner
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se

Kontaktkort
Joakim Hänel
HR Partner
08-555 148 33
Joakim.Hanel@fabege.se

Kontaktkort