Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Välkommen till oss!

Vi är ett fastighetsbolag med fokus på utveckling av långsiktiga och attraktiva stadsdelar. För oss betyder det att vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera. Utöver klimat och miljö, är den sociala hållbarheten en grundläggande drivkraft.

Läs mer om vår verksamhet

Vi är Fabege!

Vi som arbetar på Fabege är olika, men ändå så lika. Våra värderingar länkar oss samman och skapar en gemensam grund som genomsyrar allt vi gör, både externt och internt.

Vi ser och värnar om varje persons unika egenskaper och förmågor, så att vi tillsammans skapar en stark helhet. Vi strävar alltid efter att skapa rätt förutsättningar för våra kunder, och då börjar det med oss som organisation. Vi har byggt vårt företag med laganda, och det är så vi kommer fortsätta att bygga vårt Fabege.

Läs mer om att jobba hos oss 


95% av medarbetarna tycker att Fabege är en mycket bra arbetsplats


Varje vecka ges du möjlighet att träna tillsammans med dina kollegor


86% Great Place To Work

Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla fler hållbara stadsdelar i Stockholm tillsammans med oss?

Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan

Möt våra medarbetare

Här kan du lyssna på några av våra fantastiska medarbetare när de berättar om vår företagskultur och hur det är att jobba hos oss.

HR-chef Gunilla Cornell

”Det finns ingen prestige i vem som gör vad. Kan jag hjälpa dig så att du hjälper kunden, så gör jag det. Prestigelösheten leder till snabbhet, vilket är två av våra värdeord.”

Magnus Eriksson, Områdesförvaltare Hammarby Sjöstad

”Vi har en platt organisation. Ledningen bryr sig mycket om alla lagkamrater i vårt lag. Det finns inga stängda dörrar.”

Vår värdegrund är vårt DNA

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund

Har du en fråga?

Hanna Westergren
HR Partner
08-555 148 11
hanna.westergren@fabege.se
Kontaktkort
Joakim Hänel
HR Partner
08-555 148 33
Joakim.Hanel@fabege.se
Kontaktkort
Facebook Twitter LinkedIn E-post