Populära sökningar

Karriär

Sveriges bästa medarbetare

Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar stadsdelar i miljardklassen. Många blir därför förvånade när de inser hur få vi är som jobbar här, cirka 230 medarbetare. Det gör att varje individ är extremt viktig för verksamheten, och att varje ny medarbetare rekryteras med stor omsorg.

Som företag skapar vi rätt förutsättningar för våra kunder och det arbetet börjar med oss som organisation. Sammanhållningen är viktig. Vi är ofta olika, men drivs av samma värderingar och mot samma mål.

Här trivs renodlade lagspelare som sätter laget före jaget. Med engagerade, kompetenta och motiverade medarbetare följer lönsamhet. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som var och en - och tillsammans - är nyckeln till vår framgång.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Fabege tar återigen plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ bland medelstora organisationer!

“Vi är ett värderingsstyrt bolag, där företagskulturen genomsyrar allt vi gör. Men det har inte skett automatiskt, vi har arbetat dedikerat med vår värdegrund under lång tid”

Gunilla Cornell, HR-chef

Läs mer på greatplacetowork.se

Lediga tjänster

Vill du vara med och utveckla fler hållbara stadsdelar i Stockholm tillsammans med oss?

Se våra lediga tjänster

Höga poäng i hälsa på vårt huvudkontor

Läs om vår spännande resa om Fitwel-certifiering av vårt huvudkontor. Förutom att SEBs kontor har högsta hälsobetyg har även vårt huvudkontor belönats med den prestigefyllda certifieringen.

Läs mer

Studenter

Vill du göra praktik hos oss? Eller behöver du hjälp med ditt examensarbete?

Vi vet hur viktigt det är att som student få utöva både teoretiska och praktiska kunskaper. Fabege erbjuder årligen plats till ett antal praktikanter som får lära känna oss och branschen lite bättre.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig som student

Möt våra medarbetare

Här kan du lyssna på några av våra fantastiska medarbetare när de berättar om vår företagskultur och hur det är att jobba hos oss. Möt fler medarbetare >

Stefan Dahlbo, VD 

”Vi tar hand om helheten, det gör vi hela tiden"

Vår värdegrund är vårt DNA

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund

Har du en fråga?

Hanna Westergren
HR Partner
+46 72 247 66 36


Kontaktkort
Joakim Hänel
HR Business Partner
+46 8 555 148 33


Kontaktkort