Populära sökningar

Välkommen till pressrummet

Här hittar du bland annat pressmeddelanden, nyheter, bilder och logotyper. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du söker.

Senaste nytt

Fabege har ingått ett partnerskap med Södertörns högskolas Innovation Station

"Genom att stötta Innovation Station bidrar vi till att visionen om Flemingsberg som platsen där kunskap och kreativitet möts i södra Stockholm blir verklighet”, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege, om partnerskapet.

Läs mer på sh.se

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

"Vi tror mycket på Älvsjö och verksamheterna har ett angeläget syfte som kommer bidra positivt till liv och rörelse på platsen. Vi är glada över att få välkomna S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas", säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Läs mer

Återbruksparken

Fabege öppnar Stockholms första återbrukspark som ska bli en central hubb för återbrukade träd, buskar och utomhusmaterial i väntan på att flyttas vidare till nya platser.

Läs mer

MathWorks flyttar till Arenastaden och Fabege

Fabege har tecknat ett hyresavtal med MathWorks om drygt 1 100 kvm i fastigheten Kvarteret Poolen i Arenastaden. Tillträde planeras till oktober 2024 och avtalet löper i 7 år. 

Läs mer

Fabege bjuder in till panelsamtal i Almedalen

Under årets almedalsvecka arrangerar vi panelsamtal inom stadsutveckling, hållbarhet, kultur, sysselsättning och effektiva arbetsplatser. Det är områden som är viktiga för oss som bolag och för vår verksamhet. Nyfiken? 

Läs mer om våra panelsamtal

Fabeges Kvarteret Poolen får Solna stadsmiljöpris 2024

Solna Stads motivering:
”Kvarteret Poolen är ett exempel på arkitektur av mycket hög kvalitet med både vacker volym och fina detaljer. Kvarteret kopplar till sin omgivning på ett stadsmässigt sätt. En nytänkande, tredimensionell mix skapar nya värden för staden”.

Läs mer

Pressmeddelanden

Läs fler pressmeddelanden
Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport jan-jun 2024

Pressmeddelande 19 juni 2024

Fredagen den 5 juli 2024 klockan 07:00 offentliggörs Fabeges delårsrapport för jan-jun 2024. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 samma dag

Läs mer
Fabege offentliggör uppdaterat prospekt för MTN

Pressmeddelande 07 juni 2024

Fabege offentliggör den årliga uppdateringen av grundprospektet för sitt MTN-program.

Läs mer
Fabege omförhandlar och förlänger med Telia i Arenastaden

Pressmeddelande 05 juni 2024

Fabege och Telia har kommit överens om vissa förändringar i hyresavtalet som innebär en minskning av Telias förhyrda yta. Hyresnivån justeras och avtalet förlängs i ytterligare 9 månader till 31 december 2031. Det nya avtalet träder i kraft 1 oktober 2024.

Läs mer

Har du en fråga?

Louise Isgren
Marknadschef
+46 73 027 98 26


Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
+46 8 555 148 40


Kontaktkort