Populära sökningar

Välkommen till pressrummet

Här hittar du bland annat pressmeddelanden, nyheter, bilder och logotyper. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du söker.

Pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden
Fabeges aktie blir grön

Pressmeddelande 29 nov 07:00

Fabeges aktie har sökt och erhållit den gröna märkningen Nasdaq Green Equity Designation. Den gröna aktien redovisar transparent bolagets klimatpåverkan och syftet är att skapa synlighet för investerare som söker hållbara investeringar. 

Läs mer
Ny hemvist i Solna för AIK Fotboll

Pressmeddelande 8 nov 13:10

Efter en överenskommelse mellan Solna stad, AIK Fotboll och Fabege tilldelas AIK Fotboll en ny hemvist i sin hemkommun Solna genom en anläggning för herrlaget på Råstasjöns Idrottsplats samt en samlingsplats för hela föreningen inklusive damlaget och ungdomsakademierna på Skytteholms IP. Samtidigt gör Solna stad en omfattande satsning på fotbollsverksamheten i stort i Solna.

Läs mer
Moody´s bekräftar Fabege Baa2 rating, negative outlook

Pressmeddelande 3 nov 14:43

I november 2022 bekräftade Moody´s Fabege rating Baa2 men ändrade från stabila till negativa utsikter. Moody´s har nu bekräftat oförändrad rating, dvs betyget Baa2, negative outlook.

Läs mer

Nyheter

Alla nyheter
Så lyckas Arla locka tillbaka medarbetarna till kontoret

Flera företag kämpar med att få högre beläggningsgrad på kontoren.  Ett av de företag som lyckats locka tillbaka medarbetarna är Arla.  

Läs mer
Streama ett all inclusive-kontor mitt i Stockholm

Fabege har nu applicerat en helt ny lösning på sina kontor – så att du som företagare kan expandera och flytta när än det passar dig.

Läs mer
Fabege bidrar till läxhjälp för elever i Flemingsberg

Fabege är huvudpartner till stiftelsen Läxhjälpen med fokus på Flemingsberg. Läs om arbetet med eleverna i Flemingsberg.

Läs mer

Snart kan du ta gröna linjen till Arenastaden! 🚆 Eller ja, planerad trafikstart för tunnelbanans nya gren av den gröna linjen är några år bort, men tiden rusar ju iväg. Planerad trafikstart är 2028. Då kan du exempelvis hoppa på vid Odenplan och åka via de nya stationerna Hagastaden, Södra Hagalund och därefter till Arenastaden. Hurra! Läs mer om nya tunnelbanegrenen till Arenastaden via länken i vår bio. @solna_stad #arenastaden #regionstockholm

Vi är stolt sponsor till Stockholm Horse Week 🏇🏆 Tävlingen går av stapeln 16-18 juni på vackra Stockholms Stadion, och vi erbjuder våra kunder 10 % rabatt på biljettpriset. Boka din biljett via länken i vår bio! Det blir sport i världsklass hela helgen när världens bästa ryttare tävlar individuellt i Longines Global Champions Tour och i lagtävlingen Global Champions League. Det vill ni inte missa!

Vi välkomnar Coors huvudkontor och servicefunktioner till oss och Haga Norra! Coor hyr 3 158 kvm kontorsyta, 564 kvm konferensyta och 779 kvm deli- och restaurangyta i Kvarter 1. Avtalen löper på sju år och tillträde till kontoret planeras till januari 2025 och restaurang o ... – Vi ser en trend på marknaden att kunderna efterfrågar moderna kontor i attraktiva lägen och u ... Det finns en god efterfrågan på resterande ytor och målsättningen är fastigheten är fullt uthyr ... Vi hälsar er varmt v ...

Vi är sedan läsåret 2021/2022 stolt huvudpartner till Stiftelsen @laxhjalpen med fokus på Flemingsberg. Läxhjälpen stöttar elever och skolor där det behövs som mest, och arbetar lokalt för nationella resultat 💜 Vill du läsa mer om Läxhjälpen eller kanske bli partner du också? Klicka på länken i vår bio. #läxhjälpen #läxhjälp

Hållbart hela vägen i Staden Under Tak i Solna Strand! 🌱 Här utvecklar vi flexibla kontorsytor med ett gemensamt utbud av service, kultur och rekreation. Projektet genomsyras av hållbarhetsfokus inom bland annat resurseffektivitet och återbruk. Staden Under Tak kommer, när det står klart, bli den fjärde byggnaden i Sverige som får branschens högsta miljöcertifikat, BREEAM In-Use, Outstanding. Vill du veta mer om Staden Under Tak? Klicka på länken i bion.

🥁🎷 Festivalprogrammet för @flemingsberg_blockparty är här! 🥁🎷 Mellan den 15-17 juni är kalaset igång på Ebba Bååts torg och under Regulatorbron. Allt är öppet för alla och det är fri entré till allt. Följ @flemingsberg_blockparty och kika på festivalprogrammet via länken i vår bio. Vi ses där! 💥

Bli en del av Stockholms nya mötesplats! ✨ Vi pratar givetvis om Haga Norra, Arenastadens nya stadskvarter där människor, liv och rörelse prioriteras – och där du har lika nära in till stadens puls som till naturen. Via länken i vår bio berättar Karl Henrik Lenneryd, uthyrare projekt på Fabege, mer om vår satsning i stadsdelen.

Ses vi i Almedalen? 👋 Vi är på plats den 27-30 juni för samtal, möten och framtidsspaningar kring stadsutveckling och social hållbarhet. Vi håller i, och medverkar vid, flera panel- och rundabordssamtal samt två seminarier som vi bjuder in till tillsammans med @huddinge_kommun. Boka gärna in oss på möten och besök våra seminarier. Mer info? Det hittar du via länken i vår bio. #almedalen #almedalen2023

Flemingsberg Block Party: 15-17 juni! 🥁 En festival där entusiaster, talanger, amatörer och excellens samsas på samma scen. Programmet är skapat av den bästa kombinationen: av unga, lokala kreatörer tillsammans med erfa ... Flemingsberg Block Party är ett initiativ av oss, @huddinge_kommun och @sodertorns_hogskola i n ... Håll utkik, snart släpps det fullständiga festivalprogrammet. Redan nu kan du följa @flemingsberg_blockparty och läsa mer via länken i vår bio.

Spana in vårt nya kontor i @solnabusinesspark 🙌 Numera huserar vi på bottenvåningen i vår fastighet Scenen som slog upp portarna tidigare i år. Här har vi skapat inspirerande ytor optimerade för det fysiska mötet – och med bästa kommunikat ... ”Vi är mycket glada över vårt nya kontor som, tillsammans med hela fastigheten Scenen, är ett f ... Är du också sugen på liknande kontorsmiljöer? Nyfiken på Scenen? Klicka på länken i bion. @studiostockholm @jonasingerstedtphotography

Vi ser mycket fram emot att välkomna Arelion Sweden och Sedgwick Sverige till sina nya lokaler ... De två avtalen omfattar drygt 1 500 kvm och inflytt sker vid årsskiftet. Båda bolagen flyttar in i Kvarteret Poolen – som också mottog det prestigefyllda priset Årets B ... ”Vi är glada över att Kvarteret Poolen fylls på med nya hyresgäster och fastigheten är nu fullt ... Vi hoppas och tror att kontoren med härliga attribut och det geografiska läget, med närhet till ... Nyfiken på Arenastaden? ...

Streama ett kontor precis som man streamar musik? Japp. Vi kallar det för NOW och det är precis som det låter. Kontorslokaler som står redo för dig att flytta in i - nu. Läs mer via länken i vår bio.