Populära sökningar

Välkommen till pressrummet

Här hittar du bland annat pressmeddelanden, nyheter, bilder och logotyper. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du söker.

Senaste nytt

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena!

Som delägare i arenan ser vi mycket fram emot samarbetet med Strawberry, som är en stark och lokalt engagerad partner.

Läs mer

SATS Haga Norra öppnar den
24 augusti!

Den 24 augusti 2024 slår SATS upp portarna till sitt senaste gym, SATS Haga Norra, beläget i Kvarter 1, som är Sveriges största kontorsfastighet byggt med återbrukat tegel!
Efter öppningen kommer vi även att välkomna flera stora företag till sina nya lokaler i Haga Norra och Kvarter 1.

Läs mer

Taylor Swifts konserter gjorde Stockholm lyckligare och genererade 848 miljoner i turismekonomisk effekt

Läs fler highlights från rapporten

Fabege bjuder in till panelsamtal i Almedalen

Under årets almedalsvecka arrangerar vi panelsamtal inom stadsutveckling, hållbarhet, kultur, sysselsättning och effektiva arbetsplatser. Det är områden som är viktiga för oss som bolag och för vår verksamhet. Nyfiken? 

Läs mer om våra panelsamtal

Fabege har ingått ett partnerskap med Södertörns högskolas Innovation Station

"Genom att stötta Innovation Station bidrar vi till att visionen om Flemingsberg som platsen där kunskap och kreativitet möts i södra Stockholm blir verklighet”, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege, om partnerskapet.

Läs mer på sh.se

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

"Vi tror mycket på Älvsjö och verksamheterna har ett angeläget syfte som kommer bidra positivt till liv och rörelse på platsen. Vi är glada över att få välkomna S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas", säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Läs mer

Återbruksparken

Fabege öppnar Stockholms första återbrukspark som ska bli en central hubb för återbrukade träd, buskar och utomhusmaterial i väntan på att flyttas vidare till nya platser.

Läs mer

MathWorks flyttar till Arenastaden och Fabege

Fabege har tecknat ett hyresavtal med MathWorks om drygt 1 100 kvm i fastigheten Kvarteret Poolen i Arenastaden. Tillträde planeras till oktober 2024 och avtalet löper i 7 år. 

Läs mer

Fabeges Kvarteret Poolen får Solna stadsmiljöpris 2024

Solna Stads motivering:
”Kvarteret Poolen är ett exempel på arkitektur av mycket hög kvalitet med både vacker volym och fina detaljer. Kvarteret kopplar till sin omgivning på ett stadsmässigt sätt. En nytänkande, tredimensionell mix skapar nya värden för staden”.

Läs mer

Pressmeddelanden

Läs fler pressmeddelanden
Delårsrapport jan-jun 2024

Pressmeddelande 05 juli 2024

Ökade hyresintäkter och förbättrat driftöverskott möttes av högre räntekostnader. Lägre negativa värdeförändringar i fastighetsportföljen innebar att resultat före och efter skatt förbättrades avsevärt.

Läs mer
Moody´s bekräftar Fabege Baa2 rating, negative outlook

Pressmeddelande 28 juni 2024

I november 2023 bekräftade Moody´s Fabege rating Baa2 med negativa utsikter. Moody´s har nu bekräftat oförändrad rating, dvs betyget Baa2, negative outlook.

Läs mer
Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport jan-jun 2024

Pressmeddelande 19 juni 2024

Fredagen den 5 juli 2024 klockan 07:00 offentliggörs Fabeges delårsrapport för jan-jun 2024. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 samma dag

Läs mer

Har du en fråga?

Louise Isgren
Marknadschef
+46 73 027 98 26


Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
+46 8 555 148 40


Kontaktkort