Populära sökningar

Varför Fabege?

Laget. Inte jaget.

Med engagerade, kompetenta och motiverade medarbetare följer lönsamhet. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som var och en - och tillsammans - är nyckeln till vår framgång.

Hos oss möter du en stor sammanhållning. Vi är ofta olika, men drivs av samma värderingar och mot samma mål. Hos oss trivs renodlade lagspelare som alltid sätter laget före jaget. Vår värdegrund (SPEAK) finns på pränt. Men kanske viktigare - den finns i varje dag och i allt vi gör.

Vi tror på allas lika värde. Och belöning därefter.

Alla som arbetar hos oss är med i vår vinstandelsstiftelse, där alla är med och delar lika. Oavsett om du servar våra kunder, arbetar på kontoret eller är medlem av koncernledningen.

För oss är det ytterligare ett sätt att stärka lagandan och belysa allas del i vår gemensamma framgång.

Må bra. Prestera bättre.

Att vi är tävlings- och träningsmänniskor undgår nog ingen. Men bortom tävlingsmomentets ytliga tjusning döljer sig en större tanke. Hos oss ska alla ha de bästa förutsättningarna att prestera sitt bästa. Då krävs att hälsa, såväl fysisk som psykisk, ”byggs in” som en självklar och viktig pusselbit i arbetsdagen.

Det stora bolaget och den lilla organisationen.

Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar stadsdelar i miljardklassen. Man skulle kunna tro att vår storlek skulle avspeglas i antalet människor som arbetar hos oss. Många blir förvånade när de inser hur få vi faktiskt är, bara är strax över 200 medarbetare. Det säger sig självt att varje individ är extremt viktig för verksamheten. Och att varje ny medarbetare alltid rekryteras med stor omsorg.

Gunilla Cornell, HR-chef

Vi strävar alltid efter att skapa rätt förutsättningar för våra kunder och då börjar det med oss som organisation. Vi har byggt vårt företag med laganda och det är så vi vill fortsätta att utveckla Fabege.

Vi är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Vi är oerhört glada och stolta över att vi avancerat till plats 20 bland Sveriges Bästa Arbetsplatser™ för medelstora organisationer i Great Place to Works årliga medarbetarundersökning med ett Trust Index på 88.

Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som årligen genomför världens största medarbetarundersökning.

Se hela listan

Vår värdegrund är vårt DNA

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund
Ändrad 13 mars 2024

Läs även

Om oss

Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar och erbjuder främst kontorslokaler i Stockholm med hög service och närhet till spårbunden trafik.

Läs mer

Pressrum

Vi vill vara en aktiv och inspirerande röst inom hållbar stadsutveckling. Här hittar du pressmeddelanden, nyheter och ett urval av våra bilder.

Läs mer