Populära sökningar

Värdeskapande certifieringar

Internationellt system som granskas av tredje part!

Alla våra projekt och fastigheter miljöcertifieras enligt BREEAM-SE. Det är ett internationellt system anpassat efter svenska förhållanden och där certifieringen görs av en extern part. Dessutom så tar BREEAM hänsyn till förhållanden utanför byggnaden vilket vi ser som en fördel. Vi tar alltid ett större ansvar än fastighetsgränsen och då vill vi veta att även dessa insatser görs på ett klimatsmart sätt.

Det finns många anledningar att certifiera våra hus:

  • Våra hyresgäster kan känna sig trygga med sitt val av arbetsplats
  • Värdet på fastigheterna ökar
  • Lånen blir billigare då fler investerare söker hållbara placeringar

Medvetna kunder önskar certifierat kontor

Med dagens fokus att minska uppvärmningen av vår planet och viljan att bidra till FN:s klimatmål anser allt fler kunder att en miljöcertifierad arbetsplats är en hygienfaktor. Att vara en miljömedveten och proaktiv arbetsgivare blir allt viktigare i employer branding syfte och vi välkomnar den utvecklingen.

BREEAM

BREEAM är ett miljöcertifieringssystem från Storbritannien, som har funnits sedan 1990. Det är det mest spridda systemet för miljöcertifiering i Europa och har använts i över 500 000 byggnader över hela världen. Sedan 2013 hanterar Sweden Green Building Council den svenska versionen, BREEAM-SE.

Läs mer om BREEAM
Ändrad 22 juni 2023

Läs mer

Bedömning och ranking

Klicka för att läsa ett axplock av de mätningar och bedömningar som finns om oss som bolag.

Läs mer

CERO - resvaneundersökning

För att kunna utveckla det hållbara resandet till och från Arenastaden har vi nu jobbat många år efter en metodik som heter CERO.

Läs mer