Populära sökningar

Våra flexibla erbjudanden

Oavsett var du är, för oss, är du alltid i centrum. Att skapa rätt förutsättningar är vårt motto. För oss betyder det att vi ska se till att våra kunder och deras medarbetare har rätt förutsättningar att utvecklas och växa både som individer och företag. Därför har vi nu tagit fram ett antal erbjudanden för dig som söker enkla lösningar.

När det kommer till kontorslösningar är flexibilitet avgörande och därför erbjuder vi en rad olika lokallösningar och avtalsalternativ. Du kan välja mellan olika alternativ eller kombinera flera alternativ, precis som många andra företag och organisationer.

Våra erbjudanden

COW c/o Fabege

COWORKING

Flexibla arbetsplatser, eget skrivbord eller ett eget kontor för dig som föredrar ett privat utrymme för att kunna arbeta koncentrerat och ostört. Dessutom tar vi hand om all service så du kan fokusera på ditt arbete.

Läs mer

NOW c/o Fabege

INFLYTTNINGSBARA KONTOR

Konceptet NOW c/o Fabege är precis som det låter. Kontorslokaler som står redo för dig som företagare att flytta in i - nu. I skandinavisk stil har vi anpassat attraktiva kontor så att du snabbt och smidigt kan flytta in och känna dig som hemma.

Läs mer

RUM c/o Fabege

MÖTESRUM

Vi älskar möten mellan människor. Med målet att underlätta vardagen för våra kunder erbjuder vi tre mötesrum i Arenastaden för upp till 30 personer.

Läs mer

VOV c/o Fabege

HUNDDAGIS 

I samarbete med Dog Care Stockholm har vi öppnat ett VOV hunddagis i Hammarby Sjöstad och öppnar nu ett nytt hunddagis i Arenastaden i augusti 2024. Som hyresgäst hos Fabege har du dessutom förtur vid öppningen av VOV och vid lediga platser.

Läs mer

WAW c/o Fabege

WORK AWAY FROM WORK

Vi på Fabege vill underlätta våra kunders vardag. Därför har vi tagit fram en exklusiv förmån för våra kunder som gör det möjligt för dem att erbjuda sina medarbetare tillgång till tre extra arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer

Vill du veta mer?

Malin Arestål
Affärsområdeschef Flexibla Kunderbjudanden
+46 73 027 28 82


Kontaktkort