Populära sökningar

VOV

Välkommen till VOV!

Vi på Fabege vill göra din vardag som hundägare så enkel som möjligt, och därför lanserar vi VOV hunddagis i samarbete med Dog Care Stockholm.

Hos VOV får du hjälp av erfarna och duktiga hundskötare. Här abonnerar du på en plats för din hund en till fem dagar i veckan med full flexibilitet. Som hyresgäst hos Fabege har du dessutom förtur vid öppningen av VOV och vid lediga platser.

VOV erbjuder:

Fasta platser 

  • Hunddagis där du hyr din plats månadsvis oavsett hur mycket du nyttjar den.
  • Din hund blir en del av en större grupp med hundar som blir dess kompisar.

Drop-In platser

  • Du betalar en fast, lägre abonnemangskostnad/månad
  • Du hyr en egen plats per dag eller halvdag.
  • Du betalar per gång.

Våra hunddagisar

VOV Arenastaden

VOV Arenastaden öppnar sina dörrar i augusti 2024 på Gårdsvägen 13 och kommer att erbjuda platser för cirka 50 hundar i varierande storlek. Dessutom kommer det även här att finnas 7-9 drop-in platser för Fabeges hyresgäster, som kan hyras för en hel eller halv dag. Som hyresgäst hos Fabege får du förtur vid öppningen av VOV och när platser blir tillgängliga.

Läs mer och boka plats

VOV Hammarby Sjöstad

VOV Hammarby Sjöstad ligger vid Hammarby Fabriksväg 43 och erbjuder platser för cirka 50 hundar i varierande storlek. Exklusivt för Fabeges hyresgäster finns även 7-9 stycken drop-in platser som kan hyras en hel eller halv dag. Här vistas din hund i en rymlig box med sköna bäddar medan du arbetar. Erfarna hundskötare ser till att din hund rastas regelbundet under dagen.

Läs mer och boka plats

"Som hyresgäst hos Fabege har du dessutom förtur vid öppningen av VOV och vid lediga platser."

Har du frågor?

Niclas Ternstål
Affärsutvecklare Kunderbjudande
+46 8 555 148 18


Kontaktkort

Läs även

Våra flexibla erbjudanden

När det kommer till kontorslösningar är flexibilitet avgörande och därför erbjuder vi en rad olika lokallösningar och avtalsalternativ. Du kan välja mellan olika alternativ eller kombinera flera alternativ, precis som många andra företag och organisationer.

Läs mer om våra flexibla erbjudanden