Populära sökningar

Tre goda skäl till att investera i Fabege

Läs mer
FABG, 2024-06-25, 16:12:31, -0,8%
83,55
Fabege bjuder in till panelsamtal i Almedalen

Nyhet

Under årets Almedalsvecka arrangerar vi panelsamtal inom stadsutveckling, hållbarhet, kultur, sysselsättning och effektiva arbetsplatser.

Läs mer Fler nyheter
Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport jan-jun 2024

Pressmeddelande 19 jun 2024 09:00

Fredagen den 5 juli 2024 klockan 07:00 offentliggörs Fabeges delårsrapport för jan-jun 2024. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 samma dag

Läs mer Alla pressmeddelanden
Delårsrapport jan-mar 2024

Delårsrapport

Rapport Webbsändning Presentation Alla rapporter

Senaste nytt

Fabege har ingått ett partnerskap med Södertörns högskolas Innovation Station

"Genom att stötta Innovation Station bidrar vi till att visionen om Flemingsberg som platsen där kunskap och kreativitet möts i södra Stockholm blir verklighet”, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege, om partnerskapet.

Läs mer på sh.se

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

"Vi tror mycket på Älvsjö och verksamheterna har ett angeläget syfte som kommer bidra positivt till liv och rörelse på platsen. Vi är glada över att få välkomna S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas", säger Johan Zachrisson, Affärsutvecklingschef på Fabege.

Läs mer

Fabege bjuder in till panelsamtal i Almedalen

Under årets almedalsvecka arrangerar vi panelsamtal inom stadsutveckling, hållbarhet, kultur, sysselsättning och effektiva arbetsplatser. Det är områden som är viktiga för oss som bolag och för vår verksamhet. Nyfiken? 

Läs mer om våra panelsamtal

MathWorks flyttar till Arenastaden och Fabege

Fabege har tecknat ett hyresavtal med MathWorks om drygt 1 100 kvm i fastigheten Kvarteret Poolen i Arenastaden. Tillträde planeras till oktober 2024 och avtalet löper i 7 år. 

Läs mer

BSH flyttar till Solna Business Park

Nu är det klart att Fabege tecknar avtal med vitvaruföretaget BSH Home Appliances Northern Europe om nytt kontor och showroom för sina varumärken Bosch, Siemens, NEFF och Gaggenau i Solna Business Park. Sammanlagt handlar det om drygt 4 300 kvm i hörnet Svetsarvägen.

Läs mer

OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index

Fabege har nu blivit inkluderat i det nya OMX Sweden Small Cap 30 ESG Responsible Index (OMXSS30ESGGI) på Nasdaq Stockholm, vilket lyfter fram bolag som visar ledarskap inom miljö-, social- och bolagsstyrningsfrågor (ESG) på den svenska aktiemarknaden.

Läs mer

Årsredovisning 2023

”Vi gjorde några av årets största uthyrningar och redovisade en nettouthyrning om 165 Mkr, en av de starkaste någonsin för Fabege. Vi avyttrade tre fastigheter i två affärer i linje med vår strategi att skapa investeringsutrymme. Vi har också vunnit priser för vårt hållbarhetsarbete och glädjande nog har våra medarbetare och kunder aldrig varit nöjdare”, Stefan Dahlbo, VD.

Öppna årsredovisningen

Har du en fråga?

Åsa Bergström
Vice VD samt ekonomi- och finanschef
+46 8 555 148 29


Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
+46 8 555 148 40


Kontaktkort