Populära sökningar

Stockholms innerstad

Innerstaden utgör Stockholms mycket eftertraktade fastighetsmarknad, och det är för oss en självklarhet att vara en del av den.

Vårt bestånd i innerstaden kännetecknas till stor del av moderna kontor och butiker i områden runt Kungsgatan och Drottninggatan, men vi äger också prestigefyllda fastigheter som Wenner-Gren Center i Hagastaden och vackra äldre byggnader på Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm.

Sparven 18, Birger Jarlsgatan 21-23

Centralbadet, Holländargatan 11-13

Bocken, Kungsgatan

Några av våra lediga lokaler i innerstaden

Rådmansgatan 38

Kontor med egen entré direkt från Rådmansgatan!

Här finns möjlighet till ett fantastiskt kontor med en alldeles egen entré direkt från gatan. Kontoret erbjuder generösa takhöjder och stora fina fönster. Våningsplanen är sammanlänkade via interntrappor. Till huset hör också en gemensam innergård för alla att nyttja. Här kan du tillsammans med oss skapa en fin och unik arbetsplats.

Läs mer om lokalen

Hagastaden

Området kring Norrtull i Norra Vasastan är under förvandling – från en stökig trafikplats – till ett av innerstaden mest spännande, expansiva och unika områden. Här myllar det av restauranger, caféer och barer. På några minuters promenerad norrut möts du av Brunnsvikens glittrande vatten, kvittrande fåglar och Bellevueparkens rogivande grönska. 9 minuters promenad söderut når du Odenplans puls.

Klicka för att se våra lediga lokaler i Hagastaden

Wenner-Gren Center, Sveavägen 166-170, 186 

Visionsbild

Sveaplan, byggrätt

Getingen, Sveavägen 143 - 159

Västra Kungsholmen

Här möter den urbana pulsen soldränkta affärsluncher längs strandpromenaden. Här serveras det inte bara mat från världens alla hörn, utan bjuder dessutom på en härlig utsikt över vattnet – och stadens härligaste kvällssol. Till Västra Kungsholmen är det dessutom enkelt att ta sig oavsett om man kommer med tunnelbana, buss, bil eller elsparkcykel

Paradiset 23, Strandbergsgatan 53-57

Flygbild västra Kungsholmen

Lediga lokaler i Stockholms innerstad

Klicka för att söka bland våra lediga lokaler i innerstaden. Behöver du hjälp? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer