Populära sökningar

Stockholm

c/o Fabege

Sveriges motor

Stockholm kallar sig gärna för "the Capital of Scandinavia". När det gäller kontorsmarknaden är det ingen överdrift. För oss är det är det en självklarhet att vi ska vara en del av Stockholms hett eftertraktade fastighetsmarknad och vi kan erbjuda lokaler både innanför och strax utanför tullarna.

Vårt bestånd i innerstaden kännetecknas till stor del av moderna kontor och butiker i läget runt Kungsgatan och Drottninggatan, men vi äger även anrika fastigheter som Wenner-Gren Center i Hagastaden och vackra äldre byggnader på Kungsholmen, Norrmalm och Östermalm.

I Hammarby Sjöstad har vi en ledande marknadsposition när det gäller kontorsfastigheter, med välkända fastigheter som Luma.

I Älvsjö äger vi ett kontorshotell/coworking anläggning som vi kallar CoW Älvsjö. 

Våra stadsdelar i Stockholm stad

Stockholms innerstad

Att vara en del av den mest eftertraktade fastighetsmarknaden i Stockholms är självklart för oss. Våra fastigheter har några av Stockholms innerstads bästa lägen som Kungsgatan och Drottninggatan. Vi finns även i Hagastaden.

Läs mer om Stockholms innerstad

Hammarby Sjöstad

Hammarby Sjöstad har på kort tid kommit att bli ett ledande kluster för kreativa bolag. Arkitektfirmor, dataspelsutvecklare, reklambyråer, digitala spjutspets-utbildningar och apputvecklare inspireras här av det vackra läget och inte minst av varandra.

Läs mer om Hammarby Sjöstad

Älvsjö

I Älvsjö, endast nio minuter ifrån stan äger vi CoW Älvsjö, vår coworking/kontorshotell erbjudande.

Läs mer om CoW Älvsjö

Behöver du hjälp med att hitta rätt kontor?

Andreas Tangen
Uthyrning Förvaltning
+46 73 678 79 32


Kontaktkort
Linus Tillander
Uthyrare
+46 70 422 73 04


Kontaktkort
Krister Lööw
Uthyrare
+46 70 832 16 29


Kontaktkort