Populära sökningar

Kvarter 1 i Haga Norra

Kvarter 1 i Haga Norra

Välkommen till Kvarter 1

- era kontor i Haga Norra, Arenastadens stadskvarter

Haga Norra är nästa stora satsning i Arenastaden, där medarbetare, kunder och besökare välkomnas till ett sammanhang som ger lika mycket inspiration och upplevelser utanför kontorets väggar, som innanför.

Välkommen till Stockholms nya mötesplats!

Visionsbild
Visionsbild
Visionsbild

En inspirerande plats från morgon till kväll

Kvarter 1 erbjuder ett brett erbjudande och innehåll tack vare levande bottenvåningar och huset är optimerat för många mötesplatser. De stora ljusgårdarna blir ett nav i huset som passar för att samla många medarbetare och besökare. Bottenvåningen erbjuder reception, konferens, gym, cykelgarage och med en kvarterskrog och café i huset finns det anledning att dröja sig kvar lite längre.

Kvarter 1 som frontar Frösundaleden har ett fint skyltläge och med direkt anslutning till Matildatorget och Torfredsplatsen erbjuds restauranger, grönska och mötesplatser direkt utanför dörren.

En tidlös arkitektur för alla sinnen

I Kvarter 1 välkomnas ni till tidlöst moderna kontor med en omsorg om detaljerna. Den hållbara arkitekturen präglas av klassiska kvaliteter, fast med siktet mot framtiden. Kvarter 1 är en reslig och gedigen byggnad med danskt återbrukat tegel som muras på plats, sedumtäckt tak med solceller och stora fönsterpartier och generösa ljusgårdar med mycket ljus och grönska. Materialvalen är gedigna och valda för att hålla länge. 

Flexibla och innovativa lösningar tar höjd för framtida behov. Stadskvarteren Haga Norra utvecklas med hållbarhet i fokus, med innovation inom både energiförsörjning, återbruk och mobilitetslösningar för bilar och cykel. Haga Norra kvarter 1 är miljöcertifierat till BREEAM-SE Outstanding.

Visionsbild
Visionsbild

Läge, läge, läge

Läget i Arenastaden, 7 minuter från city och med Hagaparken runt hörnet, gör Kvarter 1 i Haga Norra till en tillgänglig och inbjudande plats för medarbetare, boende och besökare.

Kvarter 1 har direkt koppling till Matildatorget och Torfredsplatsen med mycket liv, rörelse, grönska och mötesplatser. I närheten ligger Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Fyra minuter gångpromenad till Solna Station – norra Stockholms bästa kommunikationsläge med tvärbana, pendeltåg och bussar. När T-banan öppnar 2028 så kommer två uppgångar i närheten av Haga Norra.

Fyra minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. Med cykel når du innerstaden på 12 minuter.

Karta

Visionsbild

Fakta

Adress: Kolonnvägen 2
Kontorslokaler: från 1 000 kvm till 10 000 kvm
Total LOA: 27 000 kvm
Inflytt: 2024
Service och innehåll: kontor, reception, konferens, gym, cykelgarage, café, kvarterskrog och två butiker i huset, ljusgårdar och terrass.
Miljöcertifiering: BREEAM-SE Outstanding
Arkitekt: BAU

Planlösning

Bild

Visionsbild

Visa på karta

Filter

Har du en fråga?

Karl Henrik Lenneryd
Uthyrare Projekt
+46 76 894 45 25


Kontaktkort
Sofia Ranji
Uthyrningschef projekt
+46 73 387 18 73


Kontaktkort