Populära sökningar

CoW Älvsjö

Coworking på kontorshotell nio minuter ifrån stan!

Flytta in nu, och börja arbeta direkt

Jobba i CoW Älvsjö och var en del av en växande stadsdel!

Vill du ha enkelt och smidigt? Välkommen till CoW Älvsjö, vår coworking/kontorshotell erbjudande i Älvsjö. Här möts du av genomgående ljusa kontorslokaler, gemensamt kök samt en trevlig lounge med sober färgsättning och moderna möbler. Hos oss arbetar du alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du arbetar på ditt egna kontor eller väljer att gå ut till fastighetens lummiga innergård för ett snabbt möte.

Det är lätt att komma igång. Genom att bli medlem får du tillgång till ett eget kontor i en social miljö för två eller flera personer. Varje kontor erbjuder ergonomiska arbetsplatser, lounger för avkoppling och möten, samt möjlighet att boka mötesrum när det behövs.

Ingår alltid

  • Möblerade kontor med ergonomiska möbler och egen förvaring
  • Gemensamt kök med kyl och micro
  • Tillgång till lounge och innergård
  • Tillgång till bokningsbara mötesrum med utrustning för videokonferens
  • Tillgång till kontoret dygnet runt
  • Snabbt och stabilt WiFi ingår
  • Utskriftsmöjligheter
  • Kaffe, te och vatten ingår

Boka mötesrum

Är du en befintlig hyresgäst och behöver ett mötesrum? Använd vår bokningssystem för att boka mötesrum på kontorshotellet.

Kommunikationer

Du hittar Cow Älvsjö på Glasfibergatan 6 i Älvsjö. Pendeltågsstationen ligger endast 5 minuters promenad från kontoret och intill pendeltågsstationen finns också 11 olika busslinjer. Om du föredrar att köra bil når du E4/E20 på endast 6 minuters. Anslutningen till Huddingevägen är också mycket smidig, vilket gör det lätt att ta sig runt till omkringliggande områden. För dem som väljer att cykla till jobbet erbjuder vi ett cykelgarage där du säkert och praktiskt kan parkera din cykel.

Filter

Vill du veta mer eller boka en visning?

Malin Arestål
Affärsområdeschef Flexibla Kunderbjudanden
+46 73 027 28 82


Kontaktkort