Populära sökningar

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vår kundservice är bemannad dygnet runt för att hjälpa till med frågor kopplat till din lokal, här kan du enkelt komma i kontakt med oss för att göra en serviceanmälan. Du når oss antingen via formuläret nedan eller via vår Fabege app. Vid akuta ärenden så ber vi dig att slå oss en signal på 020-990 990.


Ladda ner vår app för felanmälan

Vill du hellre ha en personlig kontakt? 

Ring 020- 990 990 vid akuta ärenden. För övriga frågor eller funderingar kan du alltid nå oss alla vardagar kl 08:00 - 16:45 via telefon eller per mejl. 

 

Telefonnummer: 08-555 148 00
E-post: info@fabege.se

 

Fabeges huvudkontor

Gårdsvägen 6, Arenastaden/Solna

Flemingsberg

Elektronvägen 4, Huddinge

Hammarby Sjöstad

Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad

Innerstaden

Luntmakargatan 18, Stockholm

Solna Business Park

Englundavägen 5A, Solna Business Park

Filter

Våra flexibla erbjudanden

WAW c/o Fabege

WORK AWAY FROM WORK

Vi på Fabege vill underlätta våra kunders vardag. Därför har vi tagit fram en exklusiv förmån för våra kunder som gör det möjligt för dem att erbjuda sina medarbetare tillgång till tre extra arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer

VOV c/o Fabege

HUNDDAGIS 

I samarbete med Dog Care Stockholm har vi öppnat ett VOV hunddagis i Hammarby Sjöstad och öppnar nu ett nytt hunddagis i Arenastaden i augusti 2024. Som hyresgäst hos Fabege har du dessutom förtur vid öppningen av VOV och vid lediga platser.

Läs mer

RUM c/o Fabege

MÖTESRUM

Vi älskar möten mellan människor. Med målet att underlätta vardagen för våra kunder erbjuder vi tre mötesrum i Arenastaden för upp till 30 personer.

Läs mer

Energispartips

Det finns mycket du kan göra för att påverka din energiförbrukning. Både enkla åtgärder, som kan göras här och nu, och större som kräver mer tid och investering, men som är lönsamma i längden.

Läs mer

Inomhusklimat

Vi på Fabege har som ambition att alltid leverera bästa möjliga inomhusklimat med hänsyn till långsiktig hållbarhet. Här berättar vi om hur olika vi människor kan uppleva temperaturskillnader och vad du själv kan påverka. 

Vi upplever temperatur olika...

Olika individer upplever temperatur olika – dessutom påverkar flera andra faktorer. Det som för en person upplevs som kallt kan för en annan vara helt acceptabelt. Upplevelsen påverkas även av luftfuktighet, vad vi gör och vilka kläder vi har på oss. Det är också viktigt att komma ihåg att en termostat normalt endast mäter luftens temperatur, medan vi känner av både luftrörelser och värmestrålning mot ytor.

Läs mer om inomhusklimat