Populära sökningar

Work Away from Work

Work Away from Work

Work Away from Work - WAW

Drömmer du också om en smidigare vardag? Visst skulle det vara smidigt om kontoret låg närmare barnens skola eller i närheten av mötet på andra sidan stan? Tänk att slippa långa bilköer, minska pendlingstiden och få ordning på det berömda livspusslet. Med WAW är det möjligt!

Vi på Fabege vill underlätta våra kunders vardag. Därför har vi tagit fram en exklusiv förmån för våra kunder som gör det möjligt för dem att erbjuda sina medarbetare tillgång till tre extra arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW - Work Away from Work - och det innebär tillgång till moderna arbetsplatser med hög standard, trevliga mötesrum, wifi och utskriftsmöjligheter.

I dagsläget har vi tre WAW:ar; i Arenastaden, i Hammarby Sjöstad och i Stockholm City. Om du till exempel arbetar i Fabeges lokaler i Solna har du tillgång till WAW:arna i Hammarby Sjöstad och Stockholm City och vice versa för dig som har kontor i Hammarby Sjöstad eller Stockholm City. Arbetar du i Fabeges lokaler i Flemingsberg har du tillgång till alla tre WAW:ar.

Exklusiv förmån framtagen för våra hyresgäster

WAW är ett komplement till ert befintliga kontor framtagen för att ge dig och dina kollegor en flexibel och hållbar lösning för arbetslivet. Med WAW får du tillgång till kontor där du vanligtvis inte har ett kontor.

Så här funkar det

För att kunna nyttja WAW-kontoren behöver du först få godkänt från din arbetsgivare att WAW-konceptet är en möjlighet för dig.

När du fått tillåtelse från arbetsgivaren att WAW:a lägger vi in dig i vår databas och då får du tillgång till samtliga WAW-kontor genom en app i mobilen. Via appen bokar du både arbetsplats och öppnar speedgaten för att komma in på kontoret.

Kom igång att WAW:a

Film - En dag på WAW

Enkelt, snyggt och smidigt

En arbetsplats med hög standard

Våra WAW:ar är kontor med hög standard med olika typer av arbetsplatser som exempelvis klassiska skrivbord, fåtöljer och ståbord för att tillfredsställa olika behov. Alla WAW:ar är unika i sitt utförande och utbud. Se bilder, utbud och öppettider för respektive WAW längre ned på sidan.

Något som dock är gemensamt för alla WAW:ar är att det alltid finns riktigt gott kaffe, te och vatten. Vi tillåter inte förtäring av mat på WAW-kontoren av hänsyn till alla som jobbar och vistas i lokalen. Men kontoren är alltid placerade i närheten av bra restauranger och caféer, så det finns ändå goda möjligheter att luncha och fika med nya eller gamla bekanta. Vi tipsar gärna om trevliga ställen.

Avkoppling, inspiration eller viktigt samtal?

Här hittar du oss!

I dagsläget har vi tre WAW-kontor; WAW Arenastaden, WAW City och WAW Hammarby Sjöstad.

WAW Arenastaden

Adress: Gårdsvägen 6
Storlek: ca 300 kvm
Öppettider: kl 08.00-17.00
Antal arbetsplatser: 22 st
Antal mötesrum: 3 mötesrum (2 rum för 4 personer/rum, 1 rum för 8 personer)
Loungeplatser: 12 st
Telefonrum: 2 st

WAW City

Adress: Gamla Brogatan 29
Storlek: ca 200 kvm
Öppettider: kl 08.00-17.00
Antal drop down-platser: 50 st
Antal mötesrum: 1 st för 6 personer
Telefonrum: 2 st

WAW Hammarby Sjöstad

Adress: Glödlampsgränd 1, Luma
Storlek: ca 560 kvm
Öppettider: kl 07.00-17.00
Antal arbetsplatser: 100 st
Antal mötesrum: 3 st (2 rum för 6 personer/rum, 1 rum för 10 personer)
Antal samtalsrum:  2 st (1 rum för 3 personer/rum, 1 rum för 4 personer)
Loungeplatser: 11 st
Antal telefonrum: 1 st

Kom igång att WAW:a

När du har fått tillåtelse att börja WAW:a av din arbetsgivare behöver du Fabeges app för att kunna boka arbetsplats och öppna speedgaten in till våra WAW-kontor. Knappen nedan tar dig till instruktionerna om hur du laddar ner appen och kommer igång med bokningssystemet.

Instruktioner