Populära sökningar

Kom igång att WAW:a

Vad roligt att du vill WAW:a hos oss! Vi hoppas att möjligheten att nyttja våra WAW:ar kommer att underlätta din vardag.

Nedan följer lite praktisk information om hur du kommer igång. Om du hellre vill se en instruktionsfilm än att läsa instruktioner finns den längre ned på sidan.

OBS! Om du redan har Fabege-appen installerad på din telefon hoppar du direkt till steg 3!

 1. För att kunna boka arbetsplats på ett av våra WAW-kontor behöver du  ladda ner Fabeges app. Gå in på App Store eller Google Play, sök ”Fabege”.
 2. Ladda ner appen och öppna när nedladdningen är klar. Du får nu två alternativ:
  1 - Felanmälan & Din fastighet
  2 - WAW|Work Away from Work
 3. Välj alternativ 2, WAW, för att få tillgång till WAW-kontoren. Om du redan har Fabeges app på din telefon, klicka på WAW-knappen längst
  ner på din fastighetssida.
 4. Läs texten och klicka "Gå vidare".
 5. Fyll i ditt e-postadress som du använder på jobbet (ditt jobbmejl) för att komma igång.
 6. Du har nu fått ett mejl från oss! Klicka på bekräftelselänken i mejlet för att komma vidare.
 7. Våra WAW-kontor öppnas med hjälp av nyckeln, Parakey. Börja med att ladda ner Parakey-appen via genvägen i appen. Du kan även ladda ner appen via App Store eller Google Play. Sök ”Parakey”.
 8. Stäng ner Parakey-appen direkt efter nedladdning genom att klicka på ”Klar”. Du behöver INTE skapa ett användarkonto i Parakey än. Gå tillbaka till Fabeges app och tryck på ”Koppla ihop”.
 9. Därefter klickar du ”Öppna”. Följ Parakeys introduktion. Glöm inte att tillåta notiser!
  Nu är du klar med Parakey och den är installerad och uppkopplad med ditt WAW-konto. Du kan stänga ner Parakey-appen och gå tillbaka till Fabeges app för att komma vidare.
 10. Nu kan du välja det WAW-kontor som passar dig för att boka din arbetsplats.
 11. Du bokar arbetsplats genom att klicka på de ljuslila fälten som markerar för- eller eftermiddag. Det går att boka en förmiddag, eftermiddag eller en hel dag. Heldag bokar du genom att klicka på både för- och
  eftermiddag.
 12. Du öppnar dörren till kontoret med nyckeln i denna app som aktiveras i samband med din bokning. Nyckeln hittar du längst ner till vänster, precis bredvid boka-knappen. Knappen ändrar färg till lila när du har en aktiv bokning.

Instruktionsfilm

Har du frågor om appen?

Kontakta oss på waw@fabege.se.

Ändrad 7 november 2023

Läs även

WAW - Work Away from Work

Vi på Fabege vill underlätta för våra kunder genom att erbjuda deras medarbetare tillgång till tre nya arbetsplatser runt om i Stockholm. Vi kallar det WAW!

Läs mer