Populära sökningar

Solna

Visionsbild

Solna är en av Stockholms mest dynamiska kommuner. Här finns nationalarenan i fotboll, ett universitetssjukhus med världsledande forskning och Skandinaviens största galleria.

I Solna finns vi i stadsdelarna Arenastaden med stadskvarteren Haga Norra, Solna Business Park, Solna Strand och Ulriksdal.

VĂ¥ra stadsdelar i Solna

Arenastaden

En storslagen plats med rum för det personliga - här hittar du Sveriges största arena och Skandinaviens största galleria. Men också det mer småskaliga Haga Norra - Arenastadens nya stadskvarter. Det nära och personliga vägg i vägg med det storslaget magnifika. Allt och lite till ryms i samma stadsdel.

Läs mer om Arenastaden

Stadskvarteren Haga Norra

Haga Norra är nästa stora satsning i Arenastaden. Här möter du en noga utvald blandning av caféer, restauranger, kontor och bostäder med stort fokus på mötesplatser. 

Läs mer om Haga Norra

Solna Business Park

Solna Business Park är idag ett av Stockholms bästa områden för företag och deras anställda. Med det bästa kommunikationsläget efter T-centralen, bra service och spännande grannar utgör området en viktig arena för företag och medarbetare. 

Läs mer om Solna Business Park

Solna Strand

Vid vattnet i Solna Strand utvecklar vi just nu ett kvarter om cirka 66 000 kvm med flexibla kontorsytor för Saab, som planerar att flytta in under hösten 2025.

Läs mer

Ulriksdal

I Ulriksdal, med endast 100 meter till pendeltåg och buss, samt goda cykel- och gångvägar, utvecklar Fabege Ulriksdal 02. Fastigheten omfattar cirka 10 000 kvm och är planerad för inflyttning 24 månader efter kontraktsunderskrift.

Läs mer