Varför Fabege? - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Varför Fabege?

Laget. Inte jaget.

Med engagerade, kompetenta och motiverade medarbetare följer lönsamhet. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som var och en - och tillsammans - är nyckeln till vår framgång.

Hos oss möter du en stor sammanhållning. Vi är ofta olika, men drivs av samma värderingar och mot samma mål. Hos oss trivs renodlade lagspelare som alltid sätter laget före jaget. Vår värdegrund (SPEAK) finns på pränt. Men kanske viktigare - den finns i varje dag och i allt vi gör.

Vi tror på allas lika värde. Och belöning därefter.

Alla som arbetar hos oss är med i vår vinstandelsstiftelse, där alla är med och delar lika. Oavsett om du servar våra kunder, arbetar på kontoret eller är medlem av koncernledningen.

För oss är det ytterligare ett sätt att stärka lagandan och belysa allas del i vår gemensamma framgång.

Må bra. Prestera bättre.

Att vi är tävlings- och träningsmänniskor undgår nog ingen. Men bortom tävlingsmomentets ytliga tjusning döljer sig en större tanke. Hos oss ska alla ha de bästa förutsättningarna att prestera sitt bästa. Då krävs att hälsa, såväl fysisk som psykisk, ”byggs in” som en självklar och viktig pusselbit i arbetsdagen.

Det stora bolaget och den lilla organisationen.

Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar stadsdelar i miljardklassen. Man skulle kunna tro att vår storlek skulle avspeglas i antalet människor som arbetar hos oss. Många blir förvånade när de inser hur få vi faktiskt är, bara runt 180 personer. Det säger sig självt att varje individ är extremt viktig för verksamheten. Och att varje ny medarbetare alltid rekryteras med stor omsorg.

 

Fabege - ett Great Place To Work

Under 2020 blev vi certifierade av Great Place To Work som en utmärkt arbetsplats genom vårt fina resultat i medarbetarundersökningen där vi hade en svarsfrekvens på hela 99 procent. 93 procent av våra medarbetare tycker att Fabege totalt sett är en mycket bra arbetsplats och även 93 procent skulle rekommendera Fabege som arbetsgivare.

Vi är extra glada att resultatet i vår medarbetarundersökning har ökat i en tid då vi har gått igenom en pandemi. En tid som påverkat oss alla och som på många sätt inneburit att vi har fått förändra vårt sätt att både arbeta och interagera med våra kollegor och samarbetspartners.

Vår värdegrund

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund
Ändrad 7 april 2021

Läs även

Om oss

Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar. Vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera.

Läs mer

Pressrum

Vi vill vara en aktiv och inspirerande röst inom hållbar stadsutveckling. Här hittar du pressmeddelanden, nyheter och ett urval av våra bilder.

Läs mer