Varför Fabege? - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Varför Fabege?

Laget. Inte jaget.

Hos oss möter du en stor sammanhållning. Vi är ofta olika, men drivs av samma värderingar, mot samma mål. Hos oss trivs renodlade lagspelare, som alltid sätter laget före jaget. Vår värdegrund (SPEAK) finns på pränt. Men kanske viktigare, den finns i varje dag och i allt vi gör.

Vi tror på allas lika värde. Och belöning därefter.

Alla som arbetar hos oss är med i en vinstandelsstiftelse, där alla är med och delar lika. Oavsett om du servar våra kunder, arbetar på kontoret eller är medlem av koncernledningen.

För oss är det ytterligare ett sätt att stärka lagandan och belysa allas del i vår gemensamma framgång.

Må bra. Prestera bättre.

Att vi är tävlings- och träningsmänniskor undgår nog ingen. Men bortom tävlingsmomentets ytliga tjusning döljer sig en större tanke. Hos oss ska alla ha de bästa förutsättningarna att prestera sitt bästa. Och då krävs att hälsa, såväl fysisk som psykisk, ”byggs in” som en självklar och viktig pusselbit i arbetsdagen.

Det stora bolaget och den lilla organisationen.

Fabege är ett stort börsnoterat företag som utvecklar stadsdelar i miljardklassen. Man skulle kunna tro att vår storlek skulle avspeglas i antalet människor som arbetar hos oss. Många blir förvånade när de inser hur få vi faktiskt är, bara runt 180 personer. Det säger sig självt att varje individ är extremt viktig för verksamheten. Och att varje ny medarbetare alltid rekryteras med stor omsorg.

 

Vår värdegrund

Vår värdegrund, SPEAK, som genomsyrar hela verksamheten, står för nyckelorden Snabbhet, Prestigelöshet, Entreprenörskap, Affärsmässighet och Kundnärhet.

Läs mer om vår värdegrund i vår broschyr
Ändrad 17 april 2020

Läs även

Om oss

Fabege utvecklar långsiktigt attraktiva stadsdelar. Vi först och främst inte bygger hus, vi skapar förutsättningar för människor och företag att prestera.

Läs mer

Pressrum

Vi vill vara en aktiv och inspirerande röst inom hållbar stadsutveckling. Här hittar du pressmeddelanden, nyheter och ett urval av våra bilder.

Läs mer