Populära sökningar

Fabege erbjuder fri elbilsladdning till alla under eCarExpo

Europas största elbilsmässa eCarExpo arrangeras på Friends Arena i Solna den 2-4 februari. Tusentals besökare från hela Sverige åker då till Solna för att uppleva de senaste elbilarna och laddlösningarna. För att underlätta för de besökare som åker till mässan med elbil så erbjuder vi fri elbilsladdning hela mässhelgen i vårt nybyggda parkeringsgarage Bikupan, bara ett stenkast ifrån Friends Arena.

Parkeringsgaraget Bikupan öppnade den 9 januari och huserar 530 parkeringsplatser varav 268 av dessa är försedda med ladduttag. Från fredag den 2 februari så kan besökare till mässan starta laddning utan kostnad och endast betala parkeringsavgiften. Laddningen startas enkelt via Wayblers app där du skapar konto, anger områdes-ID 8276 och startar laddningen. Fri laddning gäller hela mässhelgen, till söndagen den 4 februari.

Bikupan är ett nytt och modernt parkeringshus i Solna som gör det väldigt smidigt för den som besöker Friends Arena med bil. Parkeringshuset har förutom de många laddpunkterna också 175 solpaneler på taket som täcker den grundläggande driften av byggnaden, säger Johnny Pettersson-Springer, Chef Affärsområde Parkering och Mobilitet på Fabege.

Så här gör du

  1. Parkera bilen i Bikupan på Gustav III:s Boulevard 173B, öppna i Google maps >

  2. Ladda ner Wayblers app för Android eller iPhone >

  3. Skapa konto

  4. Ange områdes-ID: 8276

  5. Starta laddningen!

Läs även

ECAREXPO 2024

Europas största elbilsmässa!

På eCarExpo i Friends Arena den 2–4 februari 2024 samlas det allra senaste inom elbilar, laddningslösningar och energikällor - den ultimata platsen för alla elbil- och elektrifieringsentusiaster!

Läs mer om evenemanget på friendsarena.se

Arenastaden

En storslagen plats med rum för det personliga!

Här hittar du Sveriges största arena och Skandinaviens största galleria. Men också det mer småskaliga Haga Norra - Arenastadens nya stadskvarter.

Läs mer om Arenastaden
Skapad: 29 januari 2024

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer