Populära sökningar

Fabege har ingått ett partnerskap med Södertörns högskolas Innovation Station

Innovation Station Flemingsberg är Södertörns högskolas mötesplats och innovationshub, där aktörer som stödjer affärsutveckling, innovationsstöd och entreprenörskap samlas. 

Innovation Station erbjuder även ett coworking space där forskare, lärare, studenter, företag, nyföretagare och offentliga organisationer har möjlighet att samarbeta och utvecklas tillsammans i olika samverkans- och innovationsprojekt. 

Samarbetet syftar till att stärka Flemingsberg som en regional stadskärna där kunskap och kreativitet möts. Avtalet gäller från 1 maj 2024 till 30 april 2025, med möjlighet till förlängning.

"Fabege har ett stort engagemang i utvecklingen av Flemingsberg till en regional stadskärna. Campus Flemingsberg och Södertörns Högskola är avgörande för vår tro på platsen. Platser som Innovation Station är viktiga för att skapa möten där nya idéer utforskas, potential frigörs och framgång föds. Genom att stötta Innovation Station bidrar vi till att visionen om Flemingsberg som platsen där kunskap och kreativitet möts i södra Stockholm blir verklighet”, säger Johan Zachrisson, affärsutvecklingschef Fabege, om partnerskapet.

Läs mer på Södertörns högskolas webbplats

Skapad: 03 juni 2024

Läs även

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer

Fabege välkomnar S:ta Birgitta Folkhögskola och Caritas till Älvsjö

I januari 2025 flyttar S:ta Birgitta Folkhögskola och hjälp- och biståndsorganisationen Caritas till fastigheten Kabelve...
Läs mer