Populära sökningar

Veidekke har invigt sitt nya huvudkontor i Solna Business Park

Den 15 mars invigde Veidekke sitt nya huvudkontor om 1 300 kvm hos oss i Solna Business Park. Kontoret präglas av cirkulärt tänkande med hög ambition för återbruk.

- Vi är extra stolta för detta projekt eftersom det har visat att det går att renovera med maxad återbruksnivå och få till ett modernt, funktionellt och fräscht kontor där medarbetarna trivs, säger Victor Westerlund, projektchef Veidekke Bygg Stockholm.

- Vi är oerhört glada över att Veidekke valt att omlokalisera sitt huvudkontor inom vårt bestånd i Solna Business Park. Att få möjlighet att samarbeta med Veidekke med att skapa en attraktiv arbetsplats har varit värdefullt, inte minst med tanke på de högt ställda hållbarhetskraven som vi tillsammans överträffat, säger Mattias Jacobsson, Fastighetschef på Fabege.

I hyresgästanpassningen, där Veidekke flyttade in i början av 2024, landade andelen återanvända möbler på 85 procent och 35 procent av byggmaterialet har återbrukats eller bibehållits, så som modulväggar i glas, textilgolv och en fjärdedel av belysning och elinstallationer. 

Läs Veidekkes pressmeddelande

Skapad: 21 mars 2024

Läs även

Nordens största arena byter namn till Strawberry Arena

Idag, den 12 juli, träder namnrättighetsavtalet i kraft mellan Strawberry och Stockholm Live avseende nationalarenan i S...
Läs mer

Fabege erbjuder kontorslokaler på bästa läge i Arenastaden efter omförhandling med Telia

Omförhandlingen med Telia innebär en minskning av förhyrd kontorsyta till knappt 25 000 kvm och att byggnaden öppnas upp...
Läs mer