Populära sökningar

Veidekke har invigt sitt nya huvudkontor i Solna Business Park

Den 15 mars invigde Veidekke sitt nya huvudkontor om 1 300 kvm hos oss i Solna Business Park. Kontoret präglas av cirkulärt tänkande med hög ambition för återbruk.

- Vi är extra stolta för detta projekt eftersom det har visat att det går att renovera med maxad återbruksnivå och få till ett modernt, funktionellt och fräscht kontor där medarbetarna trivs, säger Victor Westerlund, projektchef Veidekke Bygg Stockholm.

- Vi är oerhört glada över att Veidekke valt att omlokalisera sitt huvudkontor inom vårt bestånd i Solna Business Park. Att få möjlighet att samarbeta med Veidekke med att skapa en attraktiv arbetsplats har varit värdefullt, inte minst med tanke på de högt ställda hållbarhetskraven som vi tillsammans överträffat, säger Mattias Jacobsson, Fastighetschef på Fabege.

I hyresgästanpassningen, där Veidekke flyttade in i början av 2024, landade andelen återanvända möbler på 85 procent och 35 procent av byggmaterialet har återbrukats eller bibehållits, så som modulväggar i glas, textilgolv och en fjärdedel av belysning och elinstallationer. 

Läs Veidekkes pressmeddelande

Skapad: 21 mars 2024

Läs även

Inbjudan till presentation av Fabeges delårsrapport januari-mars 2024

Torsdagen den 25 april 2024 klockan 07:30 offentliggörs Fabeges delårsrapport januari -mars 2024. Investerare, analytike...
Läs mer

Fabege har anställt Anna Nyberg som Affärsutvecklingschef i Flemingsberg

Annas uppdrag är att förverkliga Fabeges del av visionen för Flemingsbergs framtida utveckling.
Läs mer