Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Populära sökningar

Välkommen till pressrummet

Vi är stolta över att kunna bidra till att Stockholm blir lite tryggare, trivsammare och mer hållbart. Här hittar du pressbilder, pressmeddelanden, nyheter och annat du som vill berätta om vår verksamhet kan behöva. Vårt mål är att hålla en hög servicegrad. Saknar du något är det bara att kontakta oss på kommunikationsavdelningen, så ska vi försöka hjälpa dig.

Senaste nytt

Pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden
Fabeges valberedning inför årsstämman 2023

Pressmeddelande 22 sep 08:00

Valberedningen kommer utgöras av följande ledamöter:

Läs mer
Fabege och NIB i 10-årigt avtal

Pressmeddelande 21 sep 08:00

Nordiska Investeringsbanken (NIB) och Fabege har avtalat om ett 10-årigt lån om 432,5 Mkr för finansiering av Skandinaviens första noll-energi hotell i Arenastaden, Solna.

Läs mer
Över 80% reser klimatsmart till och från Arenastaden

Pressmeddelande 29 aug 07:30

En ny omfattande resvaneundersökning visar att en övervägande majoritet av medarbetarna i Arenastaden reser utsläppseffektivt till stadsdelen genom kollektivtrafik, cykel, promenad, laddbar bil, moped eller elsparkcykel. Andelen laddbara bilar har ökat med 22% sedan mätningen 2019. Trots dessa höga siffror finns en ambition hos både företag och medarbetare i Arenastaden att ytterligare öka andelen hållbart resande.

Läs mer

Ni hittar enkelt till Planen genom att ta tvärbanan till

Kom förbi och lär dig spela, eller utmana dem på en match! Idag (lördag) är schackproffsen på plats på Planen igen mellan 10-14.

Kanske ta en paus i gungan på Planen

@EkonomiGabriel Titta på vår Q3-presentation så får ni svaret för kontorsmarknaden i Stockholm. https://t.co/xzdlLmBT5Y

Träna i utomhusgymmet

Låna eller lämna en bok i Planen-biblioteket

Utmana schackproffs på ett parti. Stanna en kort eller lång stund.

Nu är @ohsthlm igång! Idag och hela helgen kan du som är i Stockholm uppleva några av stadens mest spännande och unika byggnader och platser. Som den här till exempel: Planen vid Solna Business Park.

Wenner-Gren Center – Nu har du chansen att uppleva en av Stockholms mest kända landmärken, Sveriges första höghus i stålkonstruktion. Missa inte våra guidade visningar av Wenner-Gren Center denna helg som en del av @ohsthlm Visningar: fredag, 30/9, kl 14-18 lördag, 1/10, kl 11-14 Läs mer och skriva upp dig på en visning, openhousestockholm.se

RT @AFV_magasin: Skanska tecknar avtal med Fabege – ska bygga kontor för 800 miljoner https://t.co/1fuDy7ywA0

17 mål i 1 park - som en del av vår plan för utvecklingen av #solnabusinesspark har vi tagit fram #Planen – en mötesplats vars koncept tar stöd i FN:s ... 17 globala hållbarhetsmål , en mötesplats som passar alla som vill stanna en kort eller längre stund, som vill leka med barnen, utmana sina kollegor på en padelmatch eller äta lunch. Nyfiken? Kom på vår öppet hus under #openhousestockholm helgen så berättar vi mer, fredag 10-17, lördag-söndag 10-14. Läs mer, openhousestockholm.com. #solnabusinesspark #

Välkommen till Solna LIVE Park🪩🎉 Den 29 september sparkar vi igång vårt nya koncept #SolnaLIVEPark på Scenen i @solnabusinesspark med en lunchkonsert med the one and only @janice.this ! Vad, var, hur, när - all info hittar du på fabege.se/solnabusinesspark! Missa inte 🎊🪅🪩🎉 #lunchkonsert #sbp #solnabusinesspark #fabege #janice

Har du en fråga?

Louise Isgren
Marknadschef
Louise.Isgren@fabege.se

Kontaktkort