Populära sökningar

Välkommen till pressrummet

Här hittar du bland annat pressmeddelanden, nyheter, bilder och logotyper. Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du söker.

Nyheter

Alla nyheter
Så lyckas Arla locka tillbaka medarbetarna till kontoret

Flera företag kämpar med att få högre beläggningsgrad på kontoren.  Ett av de företag som lyckats locka tillbaka medarbetarna är Arla.  

Läs mer
Streama ett all inclusive-kontor mitt i Stockholm

Fabege har nu applicerat en helt ny lösning på sina kontor – så att du som företagare kan expandera och flytta när än det passar dig.

Läs mer
Fabege bidrar till läxhjälp för elever i Flemingsberg

Fabege är huvudpartner till stiftelsen Läxhjälpen med fokus på Flemingsberg. Läs om arbetet med eleverna i Flemingsberg.

Läs mer

Pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden
Fabege offentliggör uppdaterat prospekt för MTN

Pressmeddelande 7 jun 11:31

Fabege offentliggör den årliga uppdateringen av grundprospektet för sitt MTN-program.

Läs mer
Fabege välkomnar Coors huvudkontor och servicefunktioner till Haga Norra

Pressmeddelande 5 jun 08:00

Fabege har tecknat tre hyresavtal med Coor omfattande totalt cirka 4 500 kvm i kontorsprojektet Kvarter 1, fastigheten Ackordet 1. Coor anlitas också som leverantör av service och trivsel till hyresgäster och besökare.

Läs mer
Nu släpps festivalprogrammet för Flemingsberg Block Party

Pressmeddelande 29 maj 16:00

Flemingsberg Block Party 15–17 juni är en festival med livemusik, gatukonst, dans och ett myller av aktiviteter i centrala Flemingsberg. Under tre dagar kommer området under Regulatorbron och på Ebba Bååts torg sjuda av ett digert program skapat av unga, lokala kreatörer tillsammans med erfarna festivalarrangörer. Hyllade liveartister som Amena, Mohelá, Emilia Pantic och Galleriet delar scen med kommande lokala band som Suspiria och Brännbart.

Läs mer

Hållbart hela vägen i Staden Under Tak i Solna Strand! 🌱 Här utvecklar vi flexibla kontorsytor med ett gemensamt utbud av service, kultur och rekreation. Projektet genomsyras av hållbarhetsfokus inom bland annat resurseffektivitet och återbruk. Staden Under Tak kommer, när det står klart, bli den fjärde byggnaden i Sverige som får branschens högsta miljöcertifikat, BREEAM In-Use, Outstanding. Vill du veta mer om Staden Under Tak? Klicka på länken i bion.

🥁🎷 Festivalprogrammet för @flemingsberg_blockparty är här! 🥁🎷 Mellan den 15-17 juni är kalaset igång på Ebba Bååts torg och under Regulatorbron. Allt är öppet för alla och det är fri entré till allt. Följ @flemingsberg_blockparty och kika på festivalprogrammet via länken i vår bio. Vi ses där! 💥

Bli en del av Stockholms nya mötesplats! ✨ Vi pratar givetvis om Haga Norra, Arenastadens nya stadskvarter där människor, liv och rörelse prioriteras – och där du har lika nära in till stadens puls som till naturen. Via länken i vår bio berättar Karl Henrik Lenneryd, uthyrare projekt på Fabege, mer om vår satsning i stadsdelen.

Ses vi i Almedalen? 👋 Vi är på plats den 27-30 juni för samtal, möten och framtidsspaningar kring stadsutveckling och social hållbarhet. Vi håller i, och medverkar vid, flera panel- och rundabordssamtal samt två seminarier som vi bjuder in till tillsammans med @huddinge_kommun. Boka gärna in oss på möten och besök våra seminarier. Mer info? Det hittar du via länken i vår bio. #almedalen #almedalen2023

Flemingsberg Block Party: 15-17 juni! 🥁 En festival där entusiaster, talanger, amatörer och excellens samsas på samma scen. Programmet är skapat av den bästa kombinationen: av unga, lokala kreatörer tillsammans med erfa ... Flemingsberg Block Party är ett initiativ av oss, @huddinge_kommun och @sodertorns_hogskola i n ... Håll utkik, snart släpps det fullständiga festivalprogrammet. Redan nu kan du följa @flemingsberg_blockparty och läsa mer via länken i vår bio.

Spana in vårt nya kontor i @solnabusinesspark 🙌 Numera huserar vi på bottenvåningen i vår fastighet Scenen som slog upp portarna tidigare i år. Här har vi skapat inspirerande ytor optimerade för det fysiska mötet – och med bästa kommunikat ... ”Vi är mycket glada över vårt nya kontor som, tillsammans med hela fastigheten Scenen, är ett f ... Är du också sugen på liknande kontorsmiljöer? Nyfiken på Scenen? Klicka på länken i bion. @studiostockholm @jonasingerstedtphotography

Vi ser mycket fram emot att välkomna Arelion Sweden och Sedgwick Sverige till sina nya lokaler ... De två avtalen omfattar drygt 1 500 kvm och inflytt sker vid årsskiftet. Båda bolagen flyttar in i Kvarteret Poolen – som också mottog det prestigefyllda priset Årets B ... ”Vi är glada över att Kvarteret Poolen fylls på med nya hyresgäster och fastigheten är nu fullt ... Vi hoppas och tror att kontoren med härliga attribut och det geografiska läget, med närhet till ... Nyfiken på Arenastaden? ...

Streama ett kontor precis som man streamar musik? Japp. Vi kallar det för NOW och det är precis som det låter. Kontorslokaler som står redo för dig att flytta in i - nu. Läs mer via länken i vår bio.

Här vill man ju sitta och jobba! I Lumafabriken i Hammarby Sjöstad ligger @tocaboca Campus, som i fjol blev utsett till ett av Sveriges snyggaste kontor. Fler bilder? Javisst, det har vi. Läs mer om hur Toca Boca Campus skapades via länken i vår bio. Foto: Fredrik Bengtsson

Solna Business Park… Nedräkningen har börjat! 🥁 Nästa vecka slår den nya matdestinationen @smedensmathall upp portarna. Här hittar du fyra olika restaurangkoncept, varav ett café, med doft av Brooklyn och Berlin. Välkommen till Svetsarvägen 9 från och med den 9 maj! Men redan nu kan du läsa mer via länken i vår bio.

Vi är mycket glada över att elbilstillverkaren XPENG väljer oss och Arenastaden för sitt svensk ... @xpengsverige flyttar in i ett av våra NOW-kontor som ligger på Pyramidvägen alldeles intill We ... NOW, som är ett av våra nya koncept, är precis som det låter: Kontorslokaler som står redo för ... ”Det är fantastiskt roligt att Arenastaden fortsätter att attrahera namnkunniga varumärken. Vi uppskattar förtroendet från XPENG och hoppas och tror att de kommer att trivas hos oss”, säg ... Vill du vet ...

Det är i Solna Strand det händer. Kontor med sjöutsikt, namaste innan tre-fikat och hunddagis på jobbet. TACK till alla som kom förbi vår inspirationslunch i Staden Under Tak. Kvarteret med flexibla kontorsytor – och stans härligaste ljusinsläpp. Nyfiken? Läs mer via länken i vår bio! @davidjpphillips @malbrektsson

Har du en fråga?

Louise Isgren
Marknadschef
Louise.Isgren@fabege.se

Kontaktkort