Fabeges pressrum - Fabege

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer om cookies.

Välkommen till vårt pressrum!

Vi hoppas att du hittar det du söker. Här samlar vi våra pressbilder, pressmeddelanden, nyheter och annat smått och gott.
Vårt mål är att hålla en hög servicegrad, så om du saknar något är det bara att du tar kontakt med oss på kommunikationsavdelningen, så ska vi försöka hjälpa till på bästa sätt.

Pressmeddelanden

Alla pressmeddelanden

Fabege förvärvar SHH Bostad AB

Pressmeddelande 6 okt 08:15

SHH är ett fastighetsutvecklingsbolag med fokus på bostäder och samhällsfastigheter. Fabeges strategi att optimera värdet av bostadsbyggrättsportföljen förstärks genom att bolaget förvärvar såväl kompetens som fler byggrätter på sin hemmamarknad Stockholm. Samtliga aktier i SHH förvärvas till en köpeskilling om 880 Mkr. Från och med den 18 oktober blir SHH ett helägt dotterbolag till Fabege.

Läs mer

Fabege bjuder in till presentation av delårsrapporten jan-sep 2021

Pressmeddelande 4 okt 07:00

Onsdagen den 20 oktober 2021 klockan 07:30 (CET) offentliggörs Fabeges delårsrapport januari-september 2021. Investerare, analytiker, journalister och övriga intressenter inbjuds att delta vid en webbsändning och telefonkonferens klockan 09:00 (CET) samma dag.

Läs mer

Fabeges valberedning inför årsstämman 2022

Pressmeddelande 27 sep 07:30

Valberedningen kommer utgöras av följande ledamöter: · Göran Hellström, ordförande och representant för Backahill AB. · Suzanne Sandler, representant för Handelsbanken fonder. · Eva Gottfridsdotter Nilsson, representant för Länsförsäkringar fondförvaltning. · Mats Qviberg, representant för familjen Qviberg.

Läs mer

Senaste nytt

Läs fler nyheter

Street Gallery - New borders av Daniel Jouseff

Upplev utställningen mellan 3 december 2020 och 30 april 2021 på Smidesvägen/Svetsarvägen i Solna Business Park. Välkommen!

Läs mer

Hotel Giò nominerat till Solna stadsmiljöpris 2020

I Hotel Giòs lobby möts de gamla originaldetaljerna med den nya inredningen som är inspirerat av husets särart.

Läs mer

Enligt @placerase "Fabege är positiv på Investtechs insideranalys och är totalt sett tekniskt positiv på medellång sikt (1-6 månader)." https://t.co/z76Fjv0VIq #aktier #finanstwitter

ICAs huvudkontor är en modern arbetsplats som har samlat sina medarbetare under ett och samma tak i Arenastaden. När du går in genom ... entrén möts du av vackra, ljusa, gedigna, tidlösa och miljövänliga material. Lokalerna har generösa fönster och takhöjd i kontorslokalerna vilket skapar en härlig rymd och ett ljust intryck. Fastigheten består av tre sammanbundna huskroppar med separata entréer. Mellan husen finns tre glasade ljusgårdar och på taket ligger en stor härlig takterrass i söderläge med utsikt

@MangoldX Hör även Stefan kommentar i DiTV https://t.co/eL6t2WNvFV

Du missa väl inte Stefan i @DiTV igår som pratade om förvärvet av SHH Bostad. Hör av dig om du vill veta mer. https://t.co/eL6t2WNvFV #aktier #finanstwitter #fastigheter #bostäder

Har du en fråga?

Elisabet Olin
Kommunikationschef
08-555 148 20
Elisabet.Olin@fabege.se
Kontaktkort
Fanny Lidén
Kommunikatör
08-555 148 84
Fanny.Liden@fabege.se
Kontaktkort
Peter Kangert
IR-ansvarig
08-555 148 40
Peter.Kangert@fabege.se
Kontaktkort